Det danske magasin i Spanien
Tryghed og service gennem hele købsprocessen hos Alamo Costa del Sol – og så endda lidt udover det sædvanlige

Tryghed og service gennem hele købsprocessen hos Alamo Costa del Sol – og så endda lidt udover det sædvanlige

alamo

 

Alamo Costa del Sol S.L. er bestemt ikke en nyhed på kysten. Navnet klinger bekendt, og mange mindes med glæde den gode modtagelse og service, de selv fik fra start til slut, da de købte deres bolig i syden.

“Fra start til slut” skal dog ikke som sådan tages bogstaveligt, for startprocessen er jo altid mere eller mindre den samme og sker, når kunden først sætter sig i kontakt med ejendomsmægleren. Og slutprocessen – som for dette ejendomsmæglerfirma er meget speciel – er langt fra den almenkendte slutproces. Under normale omstændigheder vil køberen underskrive købskontrakten og få nøglerne i hånden, hvorefter kontakten til fx håndværkere videreformidles til køberen. Hos Alamo Costa del Sol tilbydes et meget bredere produkt. Ejendomsmæglerfirmaet har nemlig et datterselskab med navnet Alamo Design S.L., der hjælper med alt fra totalrenoveringer og ombygninger, små som store, til indretning og design i idéfasen, måske bare et enkelt værelse eller hele boligen.
 
Baggrundsviden og de ekstra fordele
Alamo Costa del Sol blev etableret for fem år siden og har siden gennemgået en meget positiv udvikling.
“En del rystede på hovedet, mens andre syntes, det var en god idé, da vi valgte at etablere Alamo Costa del Sol midt i krisen. Men vi vidste, at vi havde valgt det helt rette tidspunkt til at etablere vores virksomhed – nemlig at starte op når markedet er helt i bund for at kunne være med, når opsvinget kommer igen. Og det har vist sig, at vi tog den rette beslutning,” fortæller Sven Källström, der sammen med sin hustru Gunilla Nordquist grundlagde Alamo Costa del Sol S.L.
“I begyndelsen var det mig, der drev mæglerfirmaet,” tilføjer Gunilla. “Sven var beskæftiget med Fair Media International AB, som han var med til at etablere (Fair Media International AB arrangerer den svenske boligmesse Köpa hus utomlands, og de første syv år var Sven med til at opbygge en af Europas største virksomheder indenfor branchen, red.), men så solgte han sin anpart, og vi kunne begynde at arbejde sammen.”
“Og det er stadig min drøm at vi skal arbejde sammen som ejendomsmæglere,” griner han og vender sig mod Gunilla, hvorefter han tilføjer: “Gunilla har jo tidligere arbejdet med design, så det var helt naturligt, at hun begyndte at udvikle et produkt, der gjorde det muligt at tilbyde kunderne en færdig bolig, der lever op til de forventninger, som kunderne har. Det gør hun bl.a. ved at tilbyde en hjælpende hånd og en professionel synsvinkel. Ofte tager Gunilla med allerede ved første fremvisning af boligen for allerede på det tidspunkt at kunne fremhæve de muligheder, som boligen har.”
 
 
alamo-2
 
Nye kontorlokaler
Alamo Costa del Sol og Alamo Design ligger i dag i nye, renoverede og lyse kontorlokaler, der blev indviet i september sidste år. Lokalet ligger kun cirka 100 meter fra togstationen i Fuengirola.
Her byder Sven og Gunilla sammen med resten af det professionelle team alle købelystne kunder velkommen.
Alamo Costa del Sol efterspørger og laver også lister over egne projekter og har desuden adgang til store boligdatabaser i områderne fra Málaga i øst til Estepona i vest. Alamo Costa del Sol fokuserer på den skandinaviske kundegruppe og tilbyder tryghed med udgangspunkt i den ejendomsmæglerkultur, som skandinaverne kender, med fuld service på både norsk, svensk og engelsk.
 
Stort engagement
Hele virksomheden er kendetegnet ved et omfattende engagement og en stor interesse i at imødekomme og forstå hver enkelt kundes ønske og behov. God service siger sig selv, oven i lægges information, indlevelse og oplevelse uden nogen form for stress.
Alamo Costa del Sol er altid i tæt kontakt med kunden og tilbyder en skulder eller en hånd, og de er aldrig længere væk en et telefonopkald eller et besøg på kontoret.
 
Alamo Costa del Sol S.L. – Edificio Fortuna, C/ Córdoba 37, Local 5, Fuengirola
Tlf.: 952 46 95 19 Mobil: 609 150 999 – E-mail: info@alamocostadelsol.com
www.alamocostadelsol.com
 
 
Teamet bag Alamo Costa del Sol
Sven Källström flyttede til Costa Blanca i Spanien i 1985. Fra 1992 har han boet på Costa del Sol.
Udover etableringen og sin anpart i Fair Media International AB, som står for messerne Köpa hus utomlands i hele Skandinavien, har Sven udgivet flere bøger både på norsk og svensk, der alle handler om Spanien. Han har også i 11 år publiceret Spanienbilagan i Svenska Dagbladet, et tillæg der også i mange år er blevet udgivet sammen med det norske Aftenposten. Sven har endvidere været udgiver af både det svenske Costa Blanca Magasinet, Info (det svenske/spanske handelskammers medlemsmagasin) og den norske Spania Journalen, og meget mere.
Gunilla Nordquist har tidligere boet 33 år i London. Der skrev hun for både svenske og engelske aviser om London og England. Hun etablerede også en virksomhed, der hurtigt udviklede sig til et succesfuldt eventbureau. Hun arbejdede senere med det, hun virkeligt brænder for, nemlig design. De fleste af hendes opgaver var for skandinaver, der ønskede åbne, lyse værelser i deres små, mørke boliger i London.
Sven og Gunilla mødte hinanden på Costa del Sol i 2003.
Af Sara Laine, sara@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.