Det danske magasin i Spanien
Fokus på uddannelse december 2014

Fokus på uddannelse december 2014

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
I disse måneder sætter La Danesa fokus på uddannelse – vores fremtids største aktiv.

Denne gang præsenterer vi en flot fødselar, Herlufsholm, der nu tager imod tilmeldinger til Sommerskole 2015.
 
BRO 20130802 Herluf sommerskole 346
 
Sommerskole 2015 på Herlufsholm, der fylder 450 år
Herlufsholm Skole fylder 450 år den 23. maj 2015. Det fejres med et jubilæumsår, der strækker sig fra august 2014 og frem til den store jubilæumsdag i maj 2015. 
Året byder på særlige aktiviteter, bl.a. historiske temadage, jubilæumskoncert i kirken og fakkeltog, og som en fast del af programmet, indbyder Herlufsholm igen i 2015 til sommerskole, der afholdes i perioden 17. juli til og med 31. juli 2015.
Herlufsholm sommerskole er fuld af sjove, lærerige og spændende oplevelser. Der bliver masser af indholdsrige aktiviteter både til de kreative og til de fysisk aktive, lover skolen. Udover den daglige danskundervisning tilbydes et meget spændende og varieret fritidsprogram. Eleverne får bl.a. mulighed for at dygtiggøre sig, efter egne ønsker og behov, inden for forskellige aktiviteter i skolens pragtfulde og unikke omgivelser. Sommerskolen henvender sig til drenge og piger i alderen 13-15 år, som fortrinsvis er bosiddende i udlandet, og som har lyst til at få én på opleveren. Der bliver rig mulighed til at fordybe sig i noget, der er spændende og udfordrende – og muligheden for at skabe nye sociale netværk med andre unge danskere fra hele verden er tilstede.
Herlufsholm Skole, der er Danmarks største kostskole blev grundlagt i 1565 af Herluf Trolle og hans hustru Birgitte Gøye, der ønskede en skole for egnede og motiverede unge mennesker. Skolen er i dag Danmarks største kostskole og tilbyder foruden enhedsskolen fra 6. klasse til 3.g også en international grundskole og den internationale studentereksamen IB.
 
BRO 20130801 Herluf sommerskole 23
Vi har ca. 630 elever, hvoraf de 290 er kostelever.
Skolen har et meget varieret fritidsprogram, medlem af Duke of Edinburgh International Award. Deltager i MUN samt Global Member of Round Square.
På kostskolen bestræber vi os på at skabe et hjemligt miljø, hvor undervisning, fritidsaktiviteter og livet på elevgårdene udgør rammen om kostelevernes fælles hverdag. Elevgårdene, som vi på Herlufsholm kalder sovesale, er kostelevernes hjem på skolen. En sovesal rummer elevernes private værelser (humre), fælles tv- og opholdsstue, køkken, bad og sovesal. Elevernes hummer er deres personlige base på skolen.
Skolen har fastboende lærere på elevgårdene til at sikre trygge rammer for eleverne. Herlufsholm har et højt fagligt niveau, og målet er at udvikle den enkelte elevs potentiale såvel fagligt, personligt som socialt.
Programmet for sommerskolen kan læses på www.sommerskole.herlufsholm.dk og eventuelle spørgsmål kan rettes til Sommerskoleleder Samuel Sieck
– email: ssi@herlufsholm.dk

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa