Det danske magasin i Spanien
Neymar klar til at vende tilbage til Barcelona

Neymar klar til at vende tilbage til Barcelona

neymar
by calciostreaming
 
Det tyder på, at brasilianske Neymar snart kan få sin længe ventede tilbagevenden på Barcelonas førstehold. Det kan allerede komme til at ske i nogle af Barcelonas første præsæsonkampe, som er lige op over. Du kan følge med på flere af de store bookmakeres sider, om det rent faktisk kommer til at ske, og hvordan det går med Neymars comeback. En bookmaker som bet365 leverer masser af sportsnyheder dagligt. Der er nyheder om alle sportsgrene og naturligvis også fodbold. Hvis du er interesseret heri, så find mere info her.

Den 22-årige angriber har været sat ud af spillet siden kvartfinalen i sommerens VM. Her blev den brasilianske topstjerne fældet på groveste vis med en alvorlig rygskade til følge. Rygskaden betød, at han måtte forlade turneringen for øjeblikkeligt at komme på hospitalet. Rygskaden er naturligvis behandlet, men indtil videre har brasilianeren ikke været i kamp endnu.
Neymar er dog optimistisk med hensyn til sine chancer for at få en kamp i benene igen efter, at skaden fik ham til at forlade turneringen på den mest bitre vis. Hvor meget det betød for den efterfølgende semifinale og kamp om bronzen, vides ikke. Faktum er dog, at Brasilien tabte disse to kampe med de samlede cifre 10-1. Neymar blev spået til at være ude i lang tid, men genoptræningen lader til at gå hurtigere end ventet.
Neymar spiller under ny Barcelona træner
Barca spiller nu på Camp Nou deres første præsæsonkampe under den nye træner Luis Enrique, og Neymar håber naturligvis, at han kan deltage her. Faktisk har catalanerne bekræftet, at brasilianeren spiller med førsteholdet og er meget tæt på at gøre sit comeback. Barcelona oplyste således i ugens løb i en pressemedelelse, at spilleren endnu ikke har fået en 100% klarmelding fra lægerne, men at Neymar har været med i den nye træner Luis Enriques fulde samlinger. Den brasilianske stjerne er gradvist kommet på omgangshøjde med resten af spillerne og rapporteres fit for fight fra sin VM-rygskade. Træningen for Neymar er dog fortsat en anelse på vågeblus, hvor han ikke deltager fuldt ud. Der er rigtig mange træningssessioner op til sæsonstart, og man ønsker ikke at overbelaste stjernen fra første færd.
 
I øvrigt træner nogle af de andre holdkammerater også solo. Det gælder således Xavi, Marc Bartra og Marc-Andre ter Stegen. Klubbens nye centerback Thomas Vermaelen får også fysioterapibehandling for at komme sig over en VM-skade.
 
I det hele taget bliver det spændende at se, hvem der skal kæmpe om det spanske mesterskab i år. Selvskrevne til titelkampen er naturligvis Barcelona og Real Madrid, der de senere år næsten altid er blandt de to bedste hold. Sidste år var det dog Atletico Madrid, der kunne løfte pokalen til vejrs efter sidste spillerunde. Det skete efter et sandt drama, hvor de øvrige tophold smed flere vigtige point på kritiske tidspunkter. Som i de fleste andre klubber rundt om i Europa er der nu også i Spanien rustet godt op, inden ligaerne går i gang, og vi glæder os til at se spændingen udfolde sig som sædvanligt.
Af Bet365

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.