Det danske magasin i Spanien
Golfnyheder oktober 2014
DSC03160
 
Månedsmatch
Club de Golf Dinamarca og Nykredit afholder årets 7. månedsmatch samt kvalifikation til klubmesterskaberne fredag og lørdag den 17. og 18. oktober 2014 på Santana Golf.
Fredag den 17. spilles månedsmatchen, som samtidig er kvalifikation til klubmesterskaberne, samt sidst tællende match til Årets Golfer.
Tilmelding og yderligere information findes på klubbens hjemmeside www.golfdinamarca.com.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
 
 
Læsertur til Real Club de Golf i Sevilla
Vikingos Golf og Jyske Bank inviterer La Danesas læsere til en fantastisk golfdag til Sevilla. Real Club de Golf de Sevilla, også kendt som Kongebanen, lægger nemlig græs til fornemt besøg af medlemmerne fra Vikingos Golf og La Danesas læsere. Banen er designet af José Maria Olazabal og er en meget udfordrende par 72 bane på 6229 meter og er kåret i top 3 som Spaniens bedste golfbaner. Banens rough er uhyggelig højt og greens er meget hurtige. En stablefordscore på 30 vil være fantastisk.
Ingen kommer ind med nyt handicap men med en ekstra oplevelse.
Golfturen foregår mandag den 20. oktober. Der er afgang fra Castillo Sohail i Fuengirola kl. 8.30 og vi kommer retur til samme sted ca. kl. 23 om aftenen.
Vær hurtig med tilmeldingen, da der kun er plads til 48 spillere i den moderne bus med toilet. Prisen er meget attraktiv: Kun 75 euro for greenfee inkl. trolley, bustur og spisning.
Man spiser en 3-retters menu med en halv flaske vin i klubbens flotte restaurant. Denne bane skal prøves. Den er på højde med Valderrama.
Tilmelding til erikleth47@gmail.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.