Det danske magasin i Spanien
Cristiano, Bale og Falcao verdens mest frygtede angreb nogensinde

Cristiano, Bale og Falcao verdens mest frygtede angreb nogensinde

Bet365danskannoncefoto
 
I en artikel på BBCs nyhedsside oplyses det, at forsvareren Ricardo Carvalho fra Monaco har identificeret Radamel Falcao som den “manglende brik” i Real Madrids allerede frygtede angreb, og det sker på allerede florerende rygter om et skifte i løbet af sommeren. Den tidligere Real Madrid center-back Ricardo Carvalho mener således, at Radamel Falcao kan fuldende “verdens mest frygtede angrebstrio i historien”, hvis Falcao forener kræfter med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale på Real Madrids hjemmestadion, Santiago Bernabeu.
 
Radamel Falcao kom til Ligue 1 klubben Monaco sidste sommer fra Atletico Madrid, hvor han således kun har spillet en sæson indtil videre. Men ifølge rygterne kan der være tale om et spændende skifte til Champion League mestrene, som vi allerede har set vokse i de seneste uger.
Ricardo Carvalho, der spillede i Real Madrid fra 2010 til 2013 og altså fik tre sæsoner i kongeklubben, har det indtryk, at Falcao kunne vise sig at være den “manglende brik” i Carlo Ancelottis angrebsopstilling, hvis der kan opnås enighed om et skifte til klubben denne sommer. Sommeren står dog på VM, og på nettet kan du blandt andet streame VM live og få nyheder her: http://www.bet365.dk/news/da/betting/fodbold. Her kan du blive opdateret med alle sportsnyheder, og skulle du få lyst til at placere et VM spil, så er det naturligvis også en mulighed.
 
Men hvorfor er det det farligste angreb, man kan forestille sig?
Carvalho udtaler som ovenfor nævnt, at han mener, at Falcao er den manglende brik i puslespillet, der ville gøre Real Madrids angreb perfekt og altså til verdens mest frygtede nogensinde. Og hvorfor så det? Jo ganske enkelt, fordi Cristiano er den bedste spiller i verden, ligesom Bale er en helt fantastisk spiller, og Falcao er den bedste angriber. Cavalho udtaler, at han som forsvarer ville være skræmt over at skulle møde den trio. Mere end nogen anden trio af aktive spillere for øjeblikket.
Carvalho mener også, at netop Falcao er en af de få spillere, der kan konkurrere med Ronaldo i form af sit værd som spiller i det moderne spil. Alle ved, at Cristiano er den bedste spiller i verden, og ikke mindst en af de mest professionelle også. Med hensyn til professionalisme er Falcao den spiller, der kommer tættest på. Han vil have en meget lang karriere foran sig med den indstilling til spillet, som han har.
Endelig udtaler den tidligere Chelsea mand sig om sin egen imponerende sæson i Monaco og hans skuffelse over Portugals VM-trup, der missede ottendedelsfinalerne til VM. Han oplyser, at det at gå glip af videre deltagelse ved VM var det største nederlag i hans karriere. “Jeg er meget ked af det, også på Portugals vegne.”, tilføjer han. Selv mener han, at han på nuværende tidspunkt er på et meget højt niveau, og at han er sikker på, at den næste sæson vil blive endnu bedre, og at Monaco vil overraske endnu flere. Det bliver spændende at se, når næsten sæson går i gang inden længe.
Af Bet365

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.