Det danske magasin i Spanien
Golfnyheder maj 2014

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
 web-LD-Maj13
 
Matchen på San Roque Old Course
Månedsmatchen blev afviklet fredag den 11. april på San Roque Old Course med Jyske Bank Gibraltar som sponsor. Vi havde som sædvanlig fået retten til banen fra morgenstunden, således at ingen havde betrådt hverken fairways eller greens, før matchen blev skudt i gang på slaget 10. Der var 88 tilmeldte inkl. ni gæster, så vi havde fire huller med dobbeltstart.
Jyske Bank ville gerne være med til at klæde spillerne på, så der blev udleveret golfhandsker ved indchecking.
Derudover havde sponsoren lavet en quiz med otte forskellige spørgsmål på otte forskellige tee-steder. Otte spørgsmål om bankens dagligdag her på kysten. Tre hold havde alle otte svar rigtige, så der blev fortaget lodtrækning. Det heldige hold vandt hver green fee til senere brug på banen. Derudover havde Jyske Bank slagkonkurrence på par-3 hullet (hul 4) mod pindsvinet Oskar, om at ramme green og komme nærmest flaget og vinde tre bolde.
Selve runden med de forskellige indslag tog ca. 4 ½ time og blev spillet i næsten skyfrit sommervejr. Golfslag og -regler blev derefter diskuteret på terrassen, inden der blev serveret velkomstdrink, og vi gik til bords ca. kl. 16.
Efter indtagelse af buffet havde Carsten Hjort et indslag omkring bankens mange gøremål for os som kunder. Derefter blev diverse ekstra konkurrencer opgjort og vinderne hædret.
Selve præmieoverrækkelsen blev foretaget af Carsten Hjort og formanden i fællesskab.
Formanden takkede gæster, medlemmer og ikke mindst sponsor for at være mødt så talstærkt op, så vi nu kan se tilbage på en dejlig golfdag på en af kystens bedste golfbaner.
Klubbens næste match, inden der holdes sommerferie, bliver spillet på Guadalmina South Course fredag den 16. maj. Tilmelding via hjemmesiden fra den 20. april 2014.
 
 
web-LD-Maj54
 
Los Vikingos på Cabopino
Vikingos Golf har den 14. april afviklet årets anden match på Cabopino Golf. Banen var i meget god stand med flotte fairways og greens, men bestemt ikke nogen nem bane. Der var mange udfordringer. Matchen talte med i kampen om “Årets Viking”, hvor de tre bedste af årets scorer tæller, og vinderne blev: Nr. 1: Bjarne Dideriksen 35 pts. Nr. 2: Jesper Wiberg 34 pts. Nr. 3: Erik Leth 32 pts.
Længste Drive på hul 9 blev vundet af: John Sørensen.
Tættest flaget på hul 13 og 15: Jesper Wiberg og Jan Petersen.
Det er blevet populært med en indlagt holdturnering, når vikingerne spiller. Denne gang et 3-2-1 holdspil, hvor de tre bedste scorer tæller på par 5, de to bedste på par 4 og den bedste score på par 3.
Vinderholdet bestod af: Bjarne Dideriksen, Kai Holm, Kurt Jensen og Peter Hemicke, som vandt med 79 pts.
Vinpræmierne blev igen meget venligt sponseret af Simzar Estates – mange tak!
Efter matchen var der spisning og hyggeligt samvær i restauranten på Cabopino Golf.
Næste match er den 11.-12. maj, hvor vikingerne har inviteret damerne med på en tur med to overnatninger til Roquetas de Mar.
 
 
web-LD-Maj122
 
 
Præsidenten brillerer
Lauro Golf har nu i to år arrangeret de populære tirsdagsmatcher med stor succes. Et fremragende arbejde af præsident Tove, og en kraftig markedsføring støttet af Norrbom Marketing har bidraget til succesen.
Den 8. april havde 64 glade golfere en ekstra god dag på Lauro. BoConcept havde nemlig sagt ja til, at være sponsor og præmierne var flotte. Vin og flotte gaver fra forretningen, som er beliggende på Mijas-vejen nær Fuengirola. Bolde, paraplyer og hyggelige klappepræmier blev det også til.
Susanne Brandt og Jan Pedersen lovede endnu en sponsor-match.
Solen skinnede fra en skyfri himmel og alle de forskellige skandinaver hyggede sig i patioen efter en suveræn runde med høje scorer.
Til de kommende tirsdagsmatcher, fortæller Tove, har endnu flere meldt sig på banen som sponsorer. Så er man til golf, venskaber og præmier er den skandinaviske turnering på Lauro hver tirsdag et godt bud
 
 
web-LD-Maj123
 
Grundlovsmatch
D. 1. Juni fejres den årlige Grundlovsmatch på Lauro Golf.
Som vanligt er det Nordea, som er hovedsponsor. Der spilles i tre rækker for danskere samt tre rækker for andre nationaliteter. Der er flagpræmier, længste drives, buffet og skøn flamencodans i patioen efter matchen.
Tilmelding direkte til info@laurogolf.com. Pris 45 euro for golf og buffet. Medbring gerne gæster til buffet: Pris: 20 euro.
 
 
web-LD-Maj18
 
Los Daneses Skærtorsdagsmatch på Miraflores
Danskerklubben Los Daneses i Miraflores Golfklub har indtil videre haft en overvældende tilslutning i 2014. Hver torsdag afholder klubben match for danskere og deres gæster på kysten, og næsten alle torsdage i indeværende år har der været folk på venteliste.
Skærtorsdag d. 17.april afholdt Los Daneses en udvidet påskematch for medlemmer og gæster. 60 personer deltog i matchen, som blev afviklet i dejligt solskinsvejr med fine resultater til følge.
Om aftenen samledes over 70 personer til hyggeligt socialt samvær samt en lækker påskemenu i restauranten på Miraflores Golf, hvor der under middagen blev uddelt præmier til vinderne af de 4 rækker og flagpræmier på hele 12 huller.
Vinderne fik overrakt flotte vinpræmier af matchens sponsor, Viggo Bjørn.
 
Resultater fra Skærtorsdagsmatchen
A-rækken Nærmest flaget (Damer)
1) Hans Ekeberg, 38p Hul 1, (i 2 slag), Ina Johansen
2) Flemming Ernst, 33p Hul 4, (i 2 slag), Bente Jensen
3) Kieran Malonye, 31p Hul 7, Angie Ruane
Hul 11, Eva Hemicke
 
B-rækken Hul 13, Angie Ruane
1) Eva Hemicke, 33p Hul 15, Kirsten Ernst
2) Erling Overgaard, 33p
3) Søren Johansen, 32p Nærmest flaget (Herrer)
Hul 9, (i 2 slag), Preben Jensen
 
C-rækken Hul 4, (i 2 slag), Erik Leth
1) Jens Jørgen Jensen, 39p Hul 7, Kieran Malonye
2) Bente Jensen, 35p Hul 11, Erik Hareim
3) Per Svendsen, 35p Hul 13, Jens Jørgen Jensen
Hul 15, Kieran Malonye
 
D-rækken
1) Kirsten Ernst, 35p
2) Leonor Potoker, 34p
3) Angie Ruane, 34p
 
Af Stig Wiberg

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa