Det danske magasin i Spanien
Golfsiderne marts 2014
foto Scandinavisk Match med Unioptica som sponsor 4-2-14
 
281 turneringsrunder i jubilæumsugen
Golf i Solen har fejret i 2 års fødselsdag. Det gjorde vi bl.a. ved at spille en 9 huls holdturnering på La Noria lørdag den 8. februar,og den dag passede klubbens navn ikke helt med vejret, for det regnede. Men alle var glade og nød den efterfølgende middag, hvor vi kunne vælge mellem alt fra hummer, øster, and, sushi og meget andet samt gode desserter. Stemningen var høj, og der var dans efter middagen.
Vinderne af holdturneringen blev Lena Ander, Anita Stenström, Leif Thörnstrand och Terje Jensen.
Scramble Slaget er en turnering for hold á to personer, som vi spillede på Parador Golf d. 12. februar. Denne turnering løber hele sæsonen, selvom hvert Scramble Slag kan ses som en særskilt turnering. Efter matchen bød Golf i Solen på middag på Plaza Mayor. Næste gang er på på El Paraiso den 28. marts. Da avgøres det, hvem der bliver endelig vinder af Scramble Slaget 2013-2014. Nuværende leder i A-klassen er Marie og Terje, i B-klassen er det Lilly og Hallvard Trydal.
Eva Åkesson optrådte med sin egen vise til vinderne og til Golf i Solen.
 
Skandinavisk turnering på Lauro
Den skandinaviske turnering på Lauro Golf er velbesøgt hver tirsdag, hvor der spilles, dystes og hygges med glade golfere fra nær og fjern.
Tove tager imod i patioen, uddeler scorekort og match-info og der spilles i Damerække, Herrerække, samt flagpræmier og herlige klappe-præmier til de spillere, der ikke var så heldige netop denne tirsdag.
Sponsorene er glade for at støtte turneringerne, som den d. 4. og d. 11. feb. tiltrak hhv. 68 og 64 spillere med Unioptica fra Fuengirola som sponsor.
Alle nød godt af det flotte sponsorat, som Claus Bentkjær havde givet: Flagpræmier, vin i lange baner, brillepuds, flotte paraplyer osv.
Som man kan se på billederne, er humøret højt og Marianne har lige klaret et fantastisk flot sand-save på hul 12.
Har du lyst til at møde glade golfere og spille med om tirsdagen, er det blot at sende en mail til info@laurogolf med navn og hcp. Først til mølle princippet gælder.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.