Det danske magasin i Spanien

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 23. marts, for da holder Sømandskirken i Algeciras en stor og flot fest på det fornemme og spændende Hotel Reina Cristina i Algeciras.
Kirkerådet laver dette arrangement for at skaffe penge til den slunkne kirkekasse, og håber selvfølgelig på, at rigtig mange danske, spanske og engelske gæster møder op, da festes sættes op som et dansk/spansk/gibraltariansk arrangement.
Sømandskirken holder ikke, som andre kirker her, gudstjenester om søndagen og dermed har man ikke mulighed for løbende at få penge i kassen.
Nu håber Sømandskirken og sømandspræst Asger Mørch så på denne måde at kunne få nogle tiltrængte midler.
Det bliver en fin aften med en stor, lækker buffet og forskellig underholdning.
Der vil selvfølgelig komme meget mere om dette i martsnummeret af La Danesa, da festen først nu er ved at blive tilrettelagt.
Kirkerådet har spurgt om hjælp til at arrangere festlighederne, og det gør jeg naturligvis med stor glæde, så også medlemmerne i Danes Worldwide vil høre nærmere indefor kort tid.

Med venlig hilsen

Jens M. Jensen, Danes Worldwide i Sydspanien.

Af Jens M. Jensen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.