Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Alletiders dag med Lotte Paarup

Fredag d. 11. marts kunne La Danesa og Nykredit byde velkommen til et lærerigt foredrag om åndedrættets store betydning for vores fysiske og mentale sundhed. Der var fuldt hus på restaurant Roca Tranquila, hvor publikum efter foredraget kunne nyde en lækker frokost, inden dagens to kurser løb af stablen; først et åndedrætskursus og bagefter et pilateskursus.
“Vi har fået rigtig fine tilbagemeldingerne fra deltagerne. Det var virkelig en succes”, siger Helle Espensen fra La Danesa. “Og til de mange, der allerede nu har forespurgt på Lotte Paarups bog, Åndedrættet, og hendes dvd med åndedrætsøvelser, Oxygen, kan vi oplyse, at disse kan købes hos fysioterapeut Betiina Larsen – tel. 666 150 448”.

After work event hos Nina B

Fredag d. 18. marts inviterede modebutikken Nina B i Nueva Andalucía på en præsentation af forårsnyhederne fra bl.a. Ralph Lauren, Johnny Was, Gypsy05, H.Ecih, Custommade, Twenty8twelve, Odd Molly, Hunkydory, Maison Scotch, Campomaggi og A Pair.
150 modebevidste kunder mødte op for at fejre foråret sammen med Nina Brodin og butikkens personale. Der blev prøvet tøj i lange baner, shoppet og drukket champagne, som blev serveret sammen med friske jordbær og chokolade.

 


Connie omgivet af venner, familie og kolleger.

Hair Salons 20 års jubilæum blev fejret med bravur

Mere end 100 personer var mødt op for at ønske Connie Løfquist tillykke med 20 års jubilæet lørdag den 5. februar i frisørsalonen i Centro Idea. Solen skinnede, og der var dejlig mad tilberedt af jubilaren selv, hendes mand og af hendes kollega Aase Christensen, så der manglede ikke noget.
Det var herligt at se alle de mange venner og kunder, hvoraf nogle var kommet helt fra Danmark i dagens anledning for at fejre Connie. En herlig dag, en dejlig person, endnu engang tillykke til Connie.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa