Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Denne måneds artikel handler om optimering via MYPCTuneUp softwaren, som automatisk optimerer din PC.

Hvad kan MYPCTuneUp 2010 egentlig gøre for dig?
MYPCTuneUp 2010 er et lille genialt program til at rette fejl på din PC. Programmet undersøger bl.a. din PC’s "registreringsdatabase" og finder mislykkede programinstallationer, defekte afinstallationer og ødelagte drivere. Du kan også gøre opstarten af din PC meget hurtigere ved at vælge, hvilke programmer din PC skal starte op automatisk.

Vi vil nu gennemgå nogle af de ting, MYPCTuneUp 2010 kan hjælpe dig med:
MYPCTuneUp bruger den mest avancerede teknologi der findes til at analysere PC-fejl med, og til at forøge hastigheden på din langsomme PC. MYPCTuneUp søger, finder og fjerner alle fejlene i din registreringsdatabase.

Det kan bl.a. være fejlede installationer, ikke eksisterende programmer og delte DLL-filer, og samtidig optimerer den også opstarthastigheden på computeren.
 Ugyldige stier
 Ubrugelige filnavne
 Forældede software-installationer
 Ugyldige fonte
 Ugyldige filassociationer
 Ugyldig tilføj/fjern programmer
 Tomme afinstallerede filer
 Tomme registreringsnøgler
 Ubrugte hjælpefiler

MYPCTuneUp 2010 tager naturligvis for en sikkerhedsskylds altid en backup af din registreringsdatabase, inden programmet starter oprydning og optimeringsproces.

MySecurityCenter anbefalder, at MYPCTuneUP 2010 automatisk scanner din PC mindst en gang om ugen. Dette kan selvfølgelig sættes direkte op under indstillinger i programmet, så scaningen altid forgår, når din PC er tændt.

I MYPCTuneUp 2010 er der inkluderet et værktøj, der kan styre hvilke programmer du ønsker skal starte op med windows for at minimere opstartstiden på din PC.

Vi har i samarbejde med La Danesa udarbejdet et helt specielt La Danesa-tilbud, som du ka se i vores annonce andetsteds her i magasinet.
Vi håber, du har lyst til at prøve dette program, da vi er sikre på, at det vil hjælpe dig med at vedligeholde din PC. Din danske supporter sidder altid klar, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende programmet.

Af Rune og Kim

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa