Det danske magasin i Spanien
Julemarked i Centro Idea

Julen starter i Centro Idea med stort julemarked lørdag d. 12. december fra kl. 10 til 16. Nu er det endelig jul igen, og Centro Idea sætter alle sejl til for at skabe den rette stemning her i vort solbeskinnede paradis.
På markedspladsen bag Centro Idea jules der dagen igennem – for både store og små.

Juletræer og pynt
Vi har fået masser af smukke, nyfældede Nordmansgraner fra Danmark. Forudbestilling kan ske hos Flor Valentin – afhentning fra og med d. 12. december. Flor Valentin har alt, hvad du skal bruge til pyntning af træet – stearinlys, lyskæder, kugler, hjerter, stjerner…
Et stort udvalg af fine juledekorationer, kære Medusa-ting og dejligt julenips står klar til at bringe julen ind i dit hjem, men der er selvfølgelig også frisk gran, ler, lys og pynt til de fingernemme, der selv har lyst til at give sig i kast med det kreative julejob.

Julegaver
Centro Ideas butikker bugner af dejlige gaveidéer, så du kan samle alle dine indkøb på ét sted. Du kan glæde dig til at vælge imellem en masse sjove, hippe og anderledes gaveartikler, smart mode, lækre ting til hjemmet, gavekort til ansigtsbehandling, sunde sko og meget, meget mere. Deltag i lodtrækningen om skønne præmier i Centro Ideas store julelotteri – måske er du heldig at vinde den helt rigtige julegave til dig selv eller til en du holder af.

Julemad
Dagen igennem sælges gløgg og æbleskiver på markedspladsen og i Restaurante Bistro, der også serverer en dejlig juleplatte. Hos Delicatessen finder du alt, hvad der hører sig til et rigtigt julebord, og så er der en bod med aspargeskartofler og sne-bajere.

Jul for børnene
Julemarkedet får besøg af julemanden og hans snekanon, som sikrer hvid jul – og så kommer den svenske skoles yndige Lucia-piger og synger for os. Der er slikposer til børnene, som også kan komme i julestemning i den særlige børne-aktivitetsbod, hvor der klpiies og klistres.

Julekort
Få taget et professionelt foto af dine børn sammen med julemanden – og få trykt 25 flotte postkort – klar til at sende til nær og fjern. Du får også en email-version, som med et par klik på tastaturet kan nå ud til familie og venner.

Til alle jer fra alle os:

Glædelig jul!

Centro Idea…

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.