Det danske magasin i Spanien
Juleinspiration 2009

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Der jules, hygges og pyntes op. Der bages, steges og brases. For nu er det jul og for en stund skubber vi dagligdagens udfordringer i baggrunden. Søg inspiration til årets dejligste julepynt, de bløde pakker, delikatesserne og julerejsen på disse sider.

Juleferie på verdens førende 6-stjernede krydstogtskib Silversea

Ombord på Silversea Cruises får man en oplevelse uden lige i førsteklasses omgivelser. Silversea har gennem mange år sat den internationale standard indenfor krydstogtbranchen, og det mærker man som gæst, fra man går ombord, til man går i land igen. En vigtig detalje hos Silversea er, at deres krydstogtskibe ikke har almindelige kahytter, men derimod kun luksuriøse suites, hvoraf 80 % har egen terrasse med teaktræsgulv. Desuden er der til hver suite tilknyttet en privat butler til at kræse for gæsterne. En anden luksusdetalje er Silverseas ”alt inkluderet” koncept, der betyder, at drikkevarer, vin og drinks samt drikkepenge er inkluderet i rejsens pris.

Silversea’s restaurant anses for at være den fineste og bedste krydstogtrestaurant, og her gør man det nemt for gæsterne ved at tilbyde free seating – altså kan man spise hvor, med hvem og hvornår, man har lyst.

Engelske Peter Conway-Hann har siden Silversea Cruises etablering i 1994 været firmaets officielle repræsentant i Andalusien, på Gibraltar og i Portugal og er derfor specialist indenfor faget og kan sammensætte nøjagtigt den krydstogtrejse, man drømmer om. For yderligere information ring til kontoret på Gibraltar tlf. 00 350 200 60347 eller på til det spanske mobilnummer 0034 609 557 423.

Julelikører og -pynt hos Vom Fass
Vom Fass i Fuengirola har pyntet op til jul, julegaveideer er på hylderne og fadene er fyldt op med julelikør.
Forretningen har et stort udvalg af forskellige olier – aromatiske og naturlige, spændende eddiker samt lækre likører, whiskyer og brandyer, og nu i december er der blandt andet Bagt Æblelikør med smag af æble, kanel, nellike, rosin og mandel, en Brunkagelikør, som er en cremet likør med smag af bl.a. kanel, samt en Marcipanlikør.
Forretningen har mange flotte flasker, hvoraf nogle nærmest kan betegnes som flakoner – og i december er der flere med forskellige julemotiver. De er ideelle til jule- og værtindegaver eller til at pynte op med lækre spiselige og drikkelige sager i ens eget køkken.
Julelikørerne kan, som de mange andre smagfulde væsker, prøvesmages i forretningen.
Kig forbi Vom Fass på Calle Marbella 6 i Fuengirola og bliv inspireret.

Jule- og nytårsfest på Golden Days

Golden Days, der drives af svenske Christina og Marcus Rubin, og som ligger skråt over for Hotel Pyr, få meter fra stranden i Fuengirola, afholder traditionelle jule- og nytårsfester.
Restauranten er nyrenoveret og maden, der inkluderer både thailandske, mexicanske og svenske retter, er helt i top.
Julen fejres som sig hør og bør den 24. med start kl. 20.00. Også Nytårsaften starter der kl. 20.00.
Man bedes reservere bord på 952 585 648 eller 667 219 08.

Julestemning hos Decoraciones B&B


Den søde juletid nærmer sig og hos B&B i Fuengirola er man helt klar til at tage imod julekunderne. Her finder man alt fra traditionelle juleting, lys og servietter til børnevenlig pynt, som poderne kan bruge til at skabe egne dekorationer. B&B appellerer til et bredt publikum, fordi man, udover i den traditionelle skandinaviske juleudsmykning, også henter inspiration fra mange andre europæiske lande. Derfor er der noget for enhver smag hos B&B, som også byder på spændende gaveideer, dekorationsartikler, brugskunst og mange andre interessante ting. Personalet hos B&B glæder sig til at byde velkommen i den julepyntede butik, som ligger skråt overfor Fuengirolas turistkontor.

Moden til årets sidste dage – hos Boutique Viggo


Julen nærmer sig med raske skridt og udover julegaveindkøb, pyntning, bagning og alle de andre hyggelige ting, som denne tid bringer med sig, skal der også findes den helt rigtige julekjole og det smarteste nytårsskrud. Hos Boutique Viggo i Centro Idea er der hjælp at hente, idet butikken er fyldt med smarte, casual outfits til juledagenes hygge, kjoler i klassiske eller funky farver og stil til festerne og mange skønne gaveideer til at putte under træet. Og så er der gode råd at hente hos butikkens stilekspert, Anni, der gerne fungerer som personlig shopper for Viggo’s kunder. Boutique Viggo fører mærker som Piro, Masai og Container, der alle er kendetegnet ved en afslappet, men også farverig stil, samt Danza med sports- og hyggetøj, der nemt gøres festligt med et par høje hæle og en lækker jakke. By Groth er det perfekte valg, hvis man ønsker sig en silkebluse og –kjole, mens St. Martin byder på klassiske bukser eller nederdele.
Boutique Viggo har størrelser fra 36 til 50, så både små og store damer kan føle sig lækre til jul og nytår.
Fredag d. 4. december holder butikken åbent til kl. 20, så der er ekstra god tid til at finde det helt perfekte outfit enten til en julegave eller til sig selv.
Den 12. december deltager Boutique Viggo selvfølgelig også i Centro Ideas julemarked på parkeringspladsen bag centret.
Boutique Viggo ønsker alle en god jul og et godt nytår.

Porto til Danmark og det øvrige EU
Breve og pakker (almindelig forsendelse):
Indtil 20 g (alm. kuverter) 0,62
Indtil 20 g (større kuverter) 1,07
Indtil 50 g 1,29
Indtil 100 g 1,90
Indtil 200 g 3,20
Indtil 350 g 7,05
Indtil 1 kg 11,50
Indtil 2 kg 17,40
Pakker (anbefalet):
Indtil 1 kg 23,37
Pr. ekstra kilo 2,69

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa