Det danske magasin i Spanien
Golfnyheder oktober 2009

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Volvo World Match Play Championship kommer til Andalusien
Fra den 29. oktober til 1. november afholdes World Match Play Championship på Finca Cortesín ved Casares. Det er første gang, Spanien skal være vært for denne prestigefyldte golfturnering, der ellers længe har haft hjemme på den legendariske bane Wentwort i England.
Det, der gør World Match Play Championship helt unik, er, at det kun er de 16 bedst rangerende golfspillere i verden, der deltager i turneringen. Det er ikke baseret på de 16 første på verdensranglisten, men derimod på bl.a. de spillere, som er bedst på hver deres kontinent og de førende på præmiepenge-listen. Turnering er desuden en golfdyst, som er helt anderledes, end hvad man normalt ser. Ved World Match Play Championship dyster golfspillerne direkte mod hinanden over 2 x 18 huller, inden der lørdag spilles semifinale og søndag finale. De 16 spillere bliver seedede efter deres placering på den officielle verdensrangliste og bliver dernæst delt ind i fire puljer, hvor vinderen går videre til semifinalerne. Den afgørende kamp mellem de to bedste spillere afgøres i en direkte dyst søndag.

Historiens bedste
Den første turnering blev afholdt i 1964, hvor legenderne Gary Player og Arnold Palmer var de dominerende navne. Også Severiano Ballesteros har været en markant skikkelse, idet han har vundet turneringen fem gange, hvilket kun er overgået af sydafrikaneren Ernie Els med syv sejre. Spaniens største golfnavn lige nu, Sergio Garcia, har udtalt, at han håber at kvalificere sig, for at kunne spille på hjemmebane i sådan en prestigefuld turnering.
Den bedste golfspiller gennem de sidste 10 år, Tiger Woods, har endnu ikke vundet turneringen og vil uden tvivl være ekstra opsat. Woods er først for nylig kommet tilbage til sporten efter en korsbåndsoperation.
Turneringen på Finca Cortesín er desuden vigtig for at samle point nok til at kvalificere sig til The Dubai World Championship, der spilles på et af de mest mondæne golf resorts i verden, Jumeirah Golf Estates i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater.

Billetter
Billetterne koster fra 26 euro per dag (22 euro, hvis man er over 60 år), ved forudbestilling, og hhv. 30 og 25 euro, hvis man køber entreen ved ankomsten til klubben.
Et pas til hele turneringen koster 74/57 euro, hvis man reserverer i forvejen, mens de koster hhv. 85 og 65 på klubben.
Man kan forudbestille hos Golf in Spain, som var tildelt rettighederne til salg af entreer til Ryder Cup 97 samt Volvo Masters fra 2003 til 2008.

Man kan booke på www.golfinspain.com eller ved at ringe til 952 474 848. Sidste frist for forudbestilling er d. 22. oktober.

Læs mere på turneringens officielle hjemmeside: www.volvoworldmatchplay.com

Vind entreer til årets største turnering
La Danesa udlodder fire ugepas og 20 entreer gældende en dag til Volvo World Match Play Championship på Finca Cortesín.
Klik her og deltag i konkurrencen.

World Golfers Championsship Marbella
World Golfers Championship, den verdensomspændende turnering for amatører, spilles den 24. – 31. oktober i Marbella
Det er den svenske sportslegende Sven Tumba, der har spillet på Sveriges ishockeylandshold og også repræsenteret Sverige som professionel golfspiller, som grundlagde World Golfers Championship for15 år siden for at også amatørspillere kan få lov at repræsentere sit land.
De indledende runder spilles i 30 forskellige lande, inklusive Spanien, hvor matcherne spilles den 18. oktober på La Cala, mens finalerne spilles på Flamingos Golf, Santa Clara Golf, Río Real Golf og Marbella Golf.

Læs mere, også om muligheden for tilmelding, på www.worldgolfers.com

Club de Golf de Dinamarca

Af Peter Hemiche, formand CdGD

Klubmesterskabet afholdes i weekenden d. 24-25. oktober på Santana Golf.
Lørdag afholdes en almindelig fællesmatch, som tæller med i turneringen om årets golfer. Mesterskabet for damesenior afgøres om lørdagen, mens de otte bedste herrer, de fire bedste herreseniorer samt de fire bedste damespillere skal ud i de afgørende runder om søndagen.
Festmiddagen er i år henlagt til Miraflores Golf restaurant og afholdes søndag aften. Her vil præmieoverrækkelsen til vindere af lørdagens fælles match, samt uddeling af pokaler til klubmestrene finde sted. Vi vil som noget nyt også denne aften fejre årets golfer, da lørdagens match er den sidste, der tæller med i år.
Nykredit er igen sponsor med mange fine præmier.
Matchledere vil som sædvanlig være bestyrelsen, mens ansvaret for afvikling af mesterskabet er lagt i hænderne på Carsten Mirild.
Læs mere på klubbens hjemmeside www.golfdinamarca.net, hvor man også kan tilmelde sig.

September-match
Den første match efter sommerferien er allerede afviklet. Den fandt sted den 25. september på Santa Clara Golf. Resultater med mere i næste udgave af La Danesa.

November-match
D. 17. november skal vi spille Nordea-match på Guadalhorce, og her skal vi prøve en ny spilleform. Hvad det bliver, ved kun matchleder Claus Rasmussen og vores sponsor, Jesper Hertz fra Nordea,

Ordinær Generalforsamling i Club de golf Dinamarca
Onsdag d. 18. november 2009. kl. 19.30 afholdes ordinær generalforsamling. Efter samlingen vil foreningen være vært ved en arbejdsmiddag.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning.
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.
4. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent.
5. Behandling af indkomne forslag fra bestyrelsen.
6. Behandling af indkomne forslag fra medlemmerne.
7. Valg af formand samt medlemmer til bestyrelsen.
8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
9. Eventuelt.

Mødested:
DSS, Club Danés
Haza del Algarrobo Ctra. de Mijas km 2,2
29649 Mijas Costa

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa