Det danske magasin i Spanien

Nyt kulturcenter i Mijas Pueblo

Bystyret i Mijas vil renovere et af landsbyens ældste bygningsværker og tilmed udvide med et nyt kulturcenter. Det er konstruktionen ”La Puente” på Calle Coín i den gamle bydel, som har stået efterladt i nu fire årtier. Bygningen står i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkystens arbejdsmarked vælter i nye udlændinge

Der er kommet 10.000 nye udenlandske lønmodtagere til Costa del Sol – på blot ét år. Dermed er der i dag registreret næsten 115.000 udlændinge på arbejdsmarkedet i Málaga-provinsen. Det er en fordobling inden for de seneste ti år, og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Feria San Miguel i Torremolinos

Nu bliver der fest i Torremolinos, for fra 25. til 29. september fejrer Torremolinos sin traditionelle byfest, og der vil være aktiviteter for alle, unge som gamle, dag og nat. Fejringen får en flyvende start allerede tirsdag den 24. september,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga – 26.000 færre køretøjer og 11 millioner euro i bøder

Implementeringen af ​​den nye lavemissionszone (ZBE) i Málaga by er i slutfasen. ZBE i provinshovedstaden vil træde i kraft til efteråret, men der vil ikke blive udstedt bøder i løbet af det første “tilvænningsår”. Ifølge tal fra en nylig undersøgelse… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spaniens bedste murere er fra Málaga-provinsen

Så er der gode nyheder til dem, der skal i gang med et byggeprojekt på Costa del Sol: Spaniens bedste murere er fra Málaga-provinsen, i hvert fald i år. Málaga-holdet, der består af murermester Javier Vargas og assistent Manuel Fuentes,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.