Det danske magasin i Spanien

Vejdirektoratet planlægger en lavere promillegrænse

De spanske myndigheder overvejer at sænke promillegrænsen for bilister for at mindske dødsulykker på de spanske veje. Indenrigsminister Fernando Grande-Marlaska har annonceret planen om at reducere grænsen fra 0,5 gram alkohol per liter blod til 0,2 gram. Beslutningen kommer efter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Huslejen for studieboliger i Málaga mere end 1.000 euro

Udgifterne til en universitetsuddannelse fortsætter med at stige i Málaga, og en stor udgift for studerende er udgifterne for indkvartering. Det, de studerende leder efter, er muligheder, der kombinerer bekvemmelighed og overkommelighed. I dag er huslejen for en studenterbolig i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere husdyr end børn

Fødselstallet falder. Antallet af husdyr stiger. Det er nu blevet så populært at holde husdyr på Solkysten, at antallet af husdyr langt overstiger antallet af børn i aldersgruppen 0-16 år. Således viser de officielle tal, at der i Málaga-provinsen i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere direkte fly til USA

Amerikanernes interesse for Costa del Sol er nu så stor, at flyselskabet United Airlines vil udvide sine flyvninger til Málaga. I første omgang vil selskabet forlænge sine daglige direkte afgange mellem Newark lufthavnen i New York og Málaga året rundt.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga – kun vand til 10 måneder

Slutningen af sommeren har sat nye alarmer i gang: Malaga har kun vandreserver nok til ti måneder i provinsens kombinerede reservoirer. Vanddepoternes kapacitet er faldet fire måneder i træk (siden 13. maj) og er allerede nede på 109 kubik hektar.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.