Det danske magasin i Spanien

Der konsumeres kokain som aldrig før

Forbruget af kokain i Málaga-provinsen er steget med 41 procent over de seneste fem år. Det konkluderer det spanske nationalpoliti og sundhedsvæsen i en ny rapport. “Der er de seneste år kommet mere kokain til landet end nogensinde. Tilmed er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe erhvervsprojekt på vippen

For 13 år siden blev det præsenteret som et af Málaga-provinsens største erhvervsprojekter. Nu er det tvivlsomt, om det overhovedet bliver til noget. De to store selskaber og de private investorer bag en ny erhvervspark er nemlig ved at miste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Totalstop på A7 grundet større trafikulykke

Tidligt onsdag morgen, kl 04.40 var der et uheld med flere biler involveret på A-7-vejen ved kilometer 1017, i højden af ​​Fuengirola, i retning mod Marbella. Ulykken var forårsaget af et køretøj, der kørte i modsat retning og forårsagede et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Prisen på olivenolie falder

Sidste år faldt olivenolieforbruget i Spanien med mere end 20 % efter en fordobling af priserne på det ‘flydende guld’. Det skyldes mest ubalancen mellem den høje efterspørgsel og det lave udbud på grund af manglen på regn. Men nu… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Luksusferieudlejning op med 30%

Luksus er ‘in’. Administrerende direktør for luksusudlejningsbureauet Pure Living Properties, Javier Nieto, bekræfter over for pressen, at deres antal af reservationer på denne type boliger i Solkystens såkaldte Gyldne Trekant er steget med 30 % i løbet af de sidste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.