Det danske magasin i Spanien

Arabisk marked 29. august–1. september

Et år er gået siden sidst, og nu vender det populære marked tilbage – den arabiske souk eller Zoco Árabe på spansk. Det er Benalmádena Pueblo, der er vært for det arabiske marked mellem torsdag den 29. august og søndag… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Skræmmende klimarapport fra NASA

Flere områder i Andalusien vil fra år 2050 blive ubeboelige grundet de høje temperaturer. Sådan lyder konklusionen fra den amerikanske rumfartsadministration, NASA. I sin nyeste rapport konkluderer NASA, at temperaturerne i Andalusien vil overstige de 35 grader i mindst tre… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt liv i forladt Isabel Pantoja restaurant

Der var masser af glamour, god mad og stemning på restauranten ”Cantora” først i 00’erne. Talrige fans og nysgerrige fra hele Andalusien valfartede til Isabel Pantojas nye restaurant i Fuengirola. Den kendte sangerindes projekt manglede bestemt ikke hverken mediebevågenhed eller… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

El-løbehjul forårsager et stigende antal ulykker

Ulykker som følge af brugen af elektriske løbehjul har for længst overgået cykelulykker og er steget til det punkt i Málaga-provinsen, at sundhedspersonale omtaler det som en “rigtig epidemi”. Dr. Guillermo Ibáñez Botella, der er leder af neurokirurgi på regionshospitalet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

40 % af Andalusiens udlændinge bor i Málagaprovinsen

Málaga-provinsen, som er den vigtigste andalusiske økonomiske motor, styrker sin lederskab i regionen med hensyn til antallet af udenlandske indbyggere og antallet af udlændinge, der arbejder i provinsen. Ifølge en ny rapport fra Observatorio Argos for Junta de Andalucía (med… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.