Det danske magasin i Spanien

Dobbelt op på huslejen

På ti år er det blevet dobbelt så dyrt at bo til leje på Solkysten. Den seneste rapport fra boligportalen Fotocasa fortæller, at huslejepriserne siden 2014 er steget med mindst 100 procent i samtlige byer på Costa del Sol. ”Det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny Boulevard på vej i Estepona

Med et budget på 17,5 millioner euro tager Estepona nu første spadestik til en ny boulevard på 22.000 kvadratmeter. ”Konceptet og designet er banebrydende. Kun få steder i verden ses denne type boulevarder,” skriver kommunen i en pressemeddelelse. Den nye… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Andalusiens seneste hedeslagsoffer var 36 år

Den ekstreme varme har krævet endnu et offer i Andalusien, denne gang i provinsen Sevilla, som i weekenden havde temperaturer på op til 44 grader flere steder. Ifølge Retsmedicinsk Institut blev det 36-årige offer, der led af sansesvækkelse, fundet livløs… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Advarsel mod udbygning af en af Solkystens sidste uberørte kyststrækninger

Junta de Andalucía advarer om de økologiske konsekvenser af et foreslået byggeprojekt på Playa Banús i Estepona – et af de sidste jomfruelige og bygningsfrie landområder ved havet langs Costa del Sol. Regionsbestyrelsen sætter spørgsmålstegn ved planforslaget og er bekymret… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

To kommuner i Málaga har nogle af de billigste huslejer i landet

Der tales meget om høje lejepriser i Málaga-provinsen. Nu har boligportalen Idealista til gengæld offentliggjort en liste over de 25 spanske byer med den billigste lejepris per kvadratmeter, og to af dem ligger i Málaga-provinsen, nemlig Ronda og Antequera. Selvom… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.