Det danske magasin i Spanien

Land #2 i Europa for hotelinvesteringer

Hotelinvesteringer i Europa er nået op på hele 9 milliarder euro i det seneste år. Med 1,5 milliarder euro i hotelinvesteringer har Spanien det næsthøjeste tal efter Storbritannien, men er foran lande som Tyskland, Frankrig og Italien. Det er hovedkonklusionerne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

300.000 efterladte kæledyr om året

Hvert år bliver mere end 300.000 kæledyr efterladt i Spanien – eller over 1000 kæledyr om dagen – og statistikken stiger fra år til år. Det afsløres i en offentlig udtalelse fra dyreredningspartiet PACMA, som også slår fast, at Spanien… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ti procent lider af en mental lidelse

Trods forhøjede budgetter, og etableringen af en særlig afdeling for mentalt helbred, lider ti procent af den andalusiske befolkning i dag af en mental sygdom – oftest angst og depression. I en ny rapport fra det andalusiske sundhedsvæsen konkluderer myndighederne,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Salget af brugte biler stiger ufortrødent

Det er for alvor blevet populært at købe brugte biler – særligt i Andalusien. Seneste tal fra bilforhandlernes sammenslutning (Ancove) viser, at der nu handles flere brugte biler end nye. ”Over sommeren er salget af brugte biler steget med 9,4… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.