Det danske magasin i Spanien

Solkystkommune reducerer antallet af turistboliger

Fuengirolas kommunalbestyrelse vil begrænse registreringen af flere turistboliger i kommunen. Det sker efter at have evalueret konklusionerne af en undersøgelse om strategisk planlægning inden for bolig- og byplanlægning, der viser den store indflydelse, som denne type boliger har på boligpresset… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stor handel med flamenco kjoler

Tiderne og moden skifter, men ikke når det kommer til de klassiske flamenco kjoler. Siden foråret har specialbutikkerne på hele Costa del Sol haft travlt. Det gælder særligt i Málaga by, hvor der i denne uge er byfest. ”Købelysten er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sygeplejerskerne støtter et forbud mod rygning i biler med mindreårige

Tobaksrøg skader ikke kun rygeren, men også dem omkring dem. Eksperterne beskriver virkningen af passiv eksponering som “ekstremt skadelig”, især for udviklingen af mindreåriges lunger. Derfor har Rådet for landets sygeplejeskoler (CGE) fremsat en anmodning til Sundhedsministeriet om at forbyde… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kræver kloakrør fjernet fra Marbella strand

På trods af at strandene er en af de største turistattraktioner for Costa del Sol, er synlige spildevandsrør og spildevandsudledninger stadig et problem på Costa del Sol, også i Marbella kommune. Beboerne i Elviria, især nær urbaniseringen Hacienda Las Chapas,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.