Det danske magasin i Spanien

Málaga lufthavn risikerer at kollapse

Hjertet i turismen i Málaga er lufthavnen, og efterhånden som passagertallet stiger, boomer turismeindustrien – Costa del Sols hovedindustri. Derfor er der store smil på læben, når der i perioden januar–juli i år er registreret mere end 14,1 millioner passagerer… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

100 ml. væskerestriktion genindført i spanske lufthavne

Fra 1. september vil passagerer, der flyver fra europæiske lufthavne igen være begrænset til enheder med maksimalt 100 ml. væske i håndbagagen. EU-beslutningen gælder for al europæisk sikkerhedskontrol, herunder i Island, Schweiz, Liechtenstein og Norge (EØS). Foranstaltningen gælder også lufthavne,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mere vold i Marbella

Marbella har i de seneste dage været udsat for endnu to voldsepisoder af særlig grov karakter. Natten til søndag udviklede der sig et kæmpe slagsmål med cirka 100 implicerede på parkeringspladsen ved diskoteket Olivia Valere. Der blev anvendt køller, flasker… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ubehandlet spildevandsudledning resulterer i kæmpe bøder

De første planer for spildevandsrensningsanlægget Málaga Norte, som skulle rense spildevand fra Alhaurín de la Torre, Alhaurín el Grande, Cártama og udviklingsområderne nord for Málaga by, startede for 18 år siden. Projektet er siden blevet udskudt på grund af manglende… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga gør klar til byfest

Fredag aften skydes den årlige byfest i gang Málaga. I flere uger har hundredvis af håndværkere, restauratører, ansatte indenfor underholdningsbranchen og kommunen arbejdet i døgndrift for at få alt klart til byfesten, der ventes at få flere besøgende end nogensinde.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.