Det danske magasin i Spanien

Store mængder asiatiske alger skyller op på strandene

Store mængder af det man kalder asiatiske alger på spansk, brunalger på svensk, (Rugulopteryx okamurae) blev natten til tirsdag skyllet op på strandene i Benalmádena. Det var den største mængde alger på én nat i historien og ramte især strandene… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kendt spansk økonom: “Køb din bolig nu”

Han er kendt fra spansk tv og for sine klare holdninger. Det blev atter bekræftet først på ugen, da Gonzalo Bernardos kom med en klar udmelding om det spanske boligmarked. “Overvejer du at købe bolig, så skynd dig. Vi står… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vokseværk til Rincón de la Victoria

Den lille kystby, lidt øst for Málaga, vokser ufortrødent. En ny byplan skal i de kommende fem år sikre boliger til 5.000 nye borgere i Rincón de la Victoria. ”Det er indlysende, vi mangler boliger – både til de lokale… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

By topper europas bedste destinationer 2024

Organisationen European Best Destinations har allerede udpeget sit yndlingssted for turisme for år 2024. Mere end en million rejsende fra 172 lande er blevet konsulteret for at stemme på deres favoritdestinationer i Europa, Europas bedste urbane feriesteder og steder for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye regler for Marbellas 25 strande

Efter en offentlig informations- og høringsproces og flere indsigelser har Marbellas kommunalbestyrelse accepteret en beslutning, der regulerer brugsbetingelserne for de 25 strande i kommunen. Som følge af beslutningen vil omkring 11.500 m2 offentligt strandareal vende tilbage til almindelig brug for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.