Det danske magasin i Spanien

Sejlbåd synker efter ‘møde’ med spækhugger

En britisk registreret sejlbåd sank i farvandet mellem Tarifa og Barbate i Cádiz-provinsen efter et natligt ‘møde’ med en flok spækhuggere. Ifølge den spanske kystvagt og den maritime redningstjeneste blev en redningsbåd mobiliseret, efter at de modtog en advarsel om… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stor succes for de alkoholfri øl

Der drikkes alkoholfri øl som aldrig før. Analyseinstituttet Circana konkluderer, at 14 procent af bryggeriernes omsætning i dag stammer fra alkoholfri øl. Det er en stigning på ti procent på blot ét år. “Der er sket en markant holdningsændring i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Marbella ønsker gratis offentlig transport til andre kommuner

Under det sidste plenarmøde godkendte Marbella kommunalbestyrelse en anmodning til Junta de Andalucía om gratis offentlige kort til bustransport, der forbinder kommunen med nærliggende steder. Forslaget, som blev fremlagt af PSOE og støttet af PP og OSP med modstand fra… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Måske ny rabat på betalingsmotorvejen

Det spanske trafikministerie bekræfter nu, at man arbejder på at introducere en mærkbar rabat til faste bilister på betalingsmotorvejen AP-7 mellem Fuengirola og Estepona. Initiativet sker i kølvandet på det store pres fra kommunerne på Costa del Sol for at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkysten sætter ny beskæftigelsesrekord

Der skabes nye jobs som aldrig før på Costa del Sol og i resten af Málaga privinsen. I årets andet kvartal blev der skabt 50.400 nye arbejdspladser på Solkysten. Det er flere end nogensinde. De mange nye jobs bringer ledigheden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.