Det danske magasin i Spanien

Alvorlig tørke

I to måneder er niveauerne i vandreservoirerne kun faldet. Tærsklen for alvorlig tørke er igen blevet overskredet i Málaga by, da reservoirerne i Guadalhorce-systemet faldt til under 71,4 hm3. I lørdags nåede Guadalhorce, Guadalteba og Conde de Guadalhorce reservoirerne tilsammen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkystens hospitaler nær et kollaps

Lægernes fagforbund (SMM) sender endnu et nødråb til det andalusiske sundhedsvæsen. Fagforbundet frygter et snarligt kollaps på Costa del Sols hospitaler og lægehuse grundet personalemangel. ”Historien gentager sig desværre igen denne sommer. Vi har slet ikke læger, sygeplejersker eller specialister… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Centre Pompidou bliver i Málaga

10 år og 29 millioner euro. Sådan lyder den nye aftale mellem Málaga kommune og museet Centre Pompidou. Francisco de la Torre kunne i weekenden stolt bekræfte, at det verdenskendte museum bliver i Málaga de næste 10 år. “Begge parter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ekstreme temperaturer i Estepona og Coín

Det spanske meteorologiske institut (Aemet) var i weekenden tvunget til at aktivere den røde advarsel på grund af ekstrem varme på Costa del Sol. Meteorologerne udtalte, at “kommuner som Estepona og Coín registrerede temperaturer på 42+ grader og har overskredet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historisk halvår for Málaga lufthavn

Juni 2024 satte prikken over i’et i et allerede rekordfyldt halvår med et gennemsnit på 555 flyvninger og 81.000 passagerer – om dagen! På grund af de utrolige resultater har Málaga Lufthavn afsluttet årets første seks måneder med mere trafik… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.