Det danske magasin i Spanien

Kæmpe protest mod turistlejlighederne

Der har været store protester i Barcelona og på Kanarieøerne. Nu er de kommet til Solkysten. Således mødte over 15.000 utilfredse borgere op til lørdagens protest mod det stigende antal turistlejligheder i Málaga – og det manglende udbud af boliger… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkysten stiler mod ny turistrekord

Sommeren 2023 var fantastisk – 2024 bliver måske endnu bedre. Der er stor optimisme i Costa del Sols turistsektor. Der er nemlig klare tegn på, at de flotte tal fra sidste år forbedres. “Meget tyder på, vi stiler mod et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fiesta Marbella – festival i 5 dage

I den anden uge af august vil der være musik- og dansefestival i Marbella, og hvis du vil være med, er det tid til at sikre dig din billet! Fiesta Marbella er en fem-dages festival i Marbella Arena, i Puerto… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny ejerorganisation for boligkomplekser på Costa del Sol

En gruppe boligejere har dannet en ny interesseorganisation for at forsvare rettighederne for boligejere, der er berørt af fuldmagtsstemmer og andre problemer i boligkomplekser og urbanisationer. Elisa Álvarez, som er formand for den nydannede organisation, præsenterede Apercove for medierne uden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historisk investering for at sikre drikkevand på Solkysten

Tørken har fået sammenslutningen af kommuner for den vestlige Costa del Sol til at lancere en historisk investeringspakke gennem vandselskabet Acosol for at stille mere drikkevand til rådighed for en stadigt voksende befolkning. Investeringsplanen på 348,6 millioner euro fremlægges til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.