Det danske magasin i Spanien

Nyt slankemiddel på apotekernes hylder

Det er stadig nærmest umuligt at få fat på Novo Nordisks succcesrige slankemiddel, Ozempic, på de spanske apoteker. Det store efterslæb opvejes måske nu af produktet Mounjaro, som kommer på apotekernes hylder fra mandag den 1. juli. Det nye slankemiddel… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Grønt lys til nyt byggeboom

Præsidenten for Junta de Andalucía opfordrer nu direkte de andalusiske kommuner til at udstede talrige nye byggetilladelser. Under sin tale i det andalusiske parlament vurderede Juanma Moreno, at regionen har et efterslæb på titusindevis af boliger. “De seneste år er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye støjværn på motorveje i Torremolinos og Marbella

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) klassificerer støj som al støjforurening over 65 dB om dagen og 55 dB om natten, på skoler samt hospitaler eller andre følsomme steder. Vejtrafikken er ansvarlig for 80 % af den overskydende støj i byområder, og nu vil… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hotel- og restaurantrester skal mætte 40.000 indbyggere

Málaga uden udløbsdato, er navnet på et nyt program, som provinsrådet laver for at sikre, at overskudsfødevarer i provinsen ikke går til spilde, men vil være i stand til at levere mad til op til 40.000 udsatte indbyggere. I onsdags… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mercedes-Benz + Málaga = sandt

Mercedes-Benz åbner nyt kontor i Málaga. Det bliver en teknologihub, der har specialiseret sig i teknisk service. Det nye kontor åbner på Calle Larios 4 torsdag den 4. juli. Det vil beskæftige 60 personer, de fleste lokalt ansatte, som skal… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.