Det danske magasin i Spanien

Dobbelt så mange dødsfald i trafikken

15 personer har i årets løb mistet livet i trafikken på Costa del Sol. Det er næsten en fordobling i forhold til sidste år på denne tid, hvor otte borgere omkom på provinsens veje. Udviklingen er stærkt bekymrende, idet myndighederne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Europas kokainkonge anholdt i Marbella

En fælles politiaktion mellem Europol og spansk politi har netop ført til anholdelsen af en af europas mest eftersøgte forbrydere. Det er en bulgarisk statsborger, som i den spanske presse omtales “el señor de la cocaína” – kokainkongen. Hans anholdelse… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mijas modtager en ‘sølvkost’ for rengøring

Mijas er blevet rost for sin gode renlighed. Kommunen har modtaget ‘sølvkosten’ for 2024 fra Teknisk Forening for Affaldshåndtering og Miljø (Ategrus), hvor både offentlige og private enheder fra hele landet deltager. Prisen, som blev uddelt af byrådet, anerkender kommunens… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

“Meget varmere” end normalt og høj risiko for skovbrande

Det spanske meteorologiske institut (Aemet) har opdateret sine prognoser for Costa del Sol for de næste tre måneder og advarer om højere temperaturer og lidt nedbør. “Sommeren bliver ikke kun varmere end normalt – den bliver meget varmere,” sagde Jesús… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Momsen på basisfødevarer forhøjes 1. oktober

Efter en regeringsbeslutning i slutningen af ​​sidste uge skrev den spanske presse om afskaffelsen af ​​momsen på olivenolie i Spanien. Det blev derefter informeret om, at denne supermoms-nedsættelsesforanstaltning ville gælde indtil udgangen af ​​året. I henhold til det kongelige dekret,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.