Det danske magasin i Spanien

1 ambulance per 80.000 indbyggere

Ifølge den seneste optælling bor der mere end 76.000 mennesker i Benalmádena, og som i andre kystbyer stiger antallet markant i løbet af sommeren. Med så mange beboere skulle det primære akutberedskab (SUAP) ifølge en ny overenskomst have to ambulancer… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málagas strande modtager to sorte flag

Costa del Sol er kendt for sine fine strande, men i år har miljøorganisationen Ecologistas en Acción alligevel uddelt to sorte flag til Málaga-provinsens strande. I alt gav miljøorganisationen 48 sorte flag til spanske strande for blandt andet dårlig miljøforvaltning,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga C.F. tæt på oprykning

Málaga Club de Fútbol er blot ét point og 90 minutter fra oprykning til den spanske 2. division. Sådan lyder status efter at byens hold lørdag aften besejrede Nástic de Tarragona 2-1 hjemme på La Rosaleda. Resultatet betyder, at Málaga… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vil åbne fodbadene med saltvand

Efter to somre i træk med lukkede brusere på strandene i Vélez-Málaga på den østlige Costa del Sol, har kommunen nu bedt Junta de Andalucía og centralregeringen om tilladelse til at bruge havvand til at åbne fodbadene på kommunens strande.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Russere bag cyberangreb i Benalmádena

Benalmádena kommune blev i midten af sidste uge ramt af et massivt cyberangreb. ”Sabotagen har russiske rødder. Det har vi nu klar argumentation for,” lyder den klare udmelding fra byens borgmester. Juan Antonio Lara melder også, at kommunen på nuværende… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.