Det danske magasin i Spanien

IKEA klar til udvidelse

Det svenske møbelhus satser stort på Andalusien. Således går IKEA i de kommende dage i gang med opførelsen af et stort distributions- og logistikcenter i byen Antequera – cirka 50 km nord for Málaga. Virksomheden har netop modtaget de sidste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lig fundet i fiskenet i Fuengirola

Da en fiskerbåd vendte tilbage til havnen i Fuengirola ved 15-tiden i fredags og tømte sine garn, blev det konstateret, at den havde gjort en makaber fangst. En død mand blev nemlig fundet i nettene iført træningsdragt og sportssko. Da… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe succes til lokalt fitnesscenter

Der findes talrige fitnesscentre på Costa del Sol, men det Málaga baserede Viva Gym har for alvor fået vokseværk. Den amerikanske kapitalfond, Providence, har købt sig ind i det lokale fitnesscenter, som netop har præsenteret en hidtil uset ekspansionsplan i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Skoler kan lukke tidligt på grund af varmen

Fra den 3. juni kunne andalusiske skoler vælge at lukke kl 12.00, når det spanske meteorologiske institut (AEMET) har udsendt en orange eller rød temperaturadvarsel, bør centrene kunne gøre undervisningstimerne mere fleksible for at tilpasse sig omstændigheder med ekstreme temperaturer.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Dyrt at holde ferie på den spanske solkyst

Det har aldrig været så dyrt at holde ferie på den spanske kyst som det er lige nu, og sommerferiehuslejen ved kysten koster i gennemsnit €1.160 om ugen På landsplan er huslejen for ferielejligheder ved stranden steget med 10 %… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.