Det danske magasin i Spanien

7 arrangementer med masser af smag i juni

Málaga er meget mere end stranden, solen og havet, og nu i juni er der en kavalkade af forskellige begivenheder og forskellige slags. Fra dagbladet Diario SUR får vi seks tips om begivenheder afholdt i Málaga-provinsen i løbet af måneden.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Marbella – bedste destination i Europa

Hele en million rejsende fra 172 forskellige lande har valgt de bedste destinationer i Europa for 2024, og blandt mere end 500 mulige destinationer blev Marbella på Costa del Sol kronet som nummer et. Det er Europas bedste destinationer, Europas… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

30 km kø langs Solkystens A-7

Mobilitetsproblemet på Costa del Sol er mere og mere presserende, med flaskehalse i områder som Marbella, La Cala og Fuengirola, hvor arbejdere ofte skal af sted en til to timer før tid for at komme på arbejde i tide. Derfor… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe bøde til Low Cost flyselskaberne

Det spanske forbrugerråd (Dirección General de Consumo) har udstedt en bøde på samlet 150 millioner euro til de fire Low Cost flyselskaber, som opererer i Spanien. Forbrugerrådet, der er et organ, som hører under den spanske regering, har dømt Ryanair,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Første røgfrie strande på Solkysten

Det var længe været på tale. Nu er det en realitet. Som den første kommune på Costa del Sol indfører Rincon de la Victoria nu røgfrie strande. Sergio Díaz fra byrådet præsenterede lørdag formiddag kommunens nye regelsæt for sine strande.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.