Det danske magasin i Spanien

Bølge af røverier i Torre del Mar

”Det er helt håbløst. Vi har været udsat for røveri 10 gange i løbet af de sidste 14 dage. Det sker næsten dagligt,” fortæller en apoteker fra gågaden Calle del Mar i Torre del Mar. En gruppe middel aldrende mænd… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny reduceret moms på el og fødevarer

Momsen på el stiger fra 5 til 10 procent i det nye år. Omvendt forbliver momsen på basale fødevarer på de nuværende 4-5 procent afhængighed af produkttype. Den spanske regering vedtog onsdag formiddag en delvis forlængelse af de særligt lave… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Axarquía naboer uden telefon og internet denne jul

Befolkningen i tre kommuner i Axarquía-områder har siden i torsdags været uden telefon og internet på grund af “massive skader” på kommunikationsnettet. De tekniske skader har efterladt 4.700 indbyggere i Axarquía-området uden kommunikation i juleweekenden, hvilket har ført til uforudsete… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

På fjerdepladsen for de fleste nye startups

Det spanske nationale innovationsselskab (Enisa) og ministeriet for industri og turisme har bekræftet certificeringen af ​​530 spanske virksomheder, der deltog i processen, der begyndte i juli 2023, for at blive dokumenteret som innovative start-ups. Málaga har 19 nye certificerede startups,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mundbind anbefales igen

Antallet af mennesker smittet med luftvejssygdomme som influenza og covid-19 stiger igen markant i det spanske samfund. Derfor er det spanske sundhedsministerium nu udkommet med anbefalinger, der opfordrer til øget håndhygiejne, dækning af næse og/eller mund, når man nyser eller… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.