Det danske magasin i Spanien

Kampagnen “Intet barn uden legetøj” er i gang

Kampagnen Ningún niño sin jugete (Intet barn uden legetøj) er netop startet i San Pedro Alcántara. Målet er at indsamle julegaver til omkring 180 børn, fra babyer til 17-årige, i omkring 90 fudsatte amilier, registreret hos organisationen Detente y Ayuda… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rekordhøj julebeskæftigelse i restaurationsbranchen

2023 har været et rekordår for ansatte i hotel- og restaurationsbranchen, og nu går Málaga-provinsen ind i julesæsonen med flere ansatte end nogensinde. I august nåede provinsen en historisk rekord med 106.280 ansatte i denne sektor. Siden da er tallene… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere seksuelle overgreb end nogensinde

Antallet af seksuelle overgreb i Málaga-provinsen er stærkt stigende. I årets første ni måneder har myndighederne registreret 127 seksuelle overgreb på Costa del Sol. Det er næsten en tredobling i forhold til samme periode i 2019, hvor der blev indgivet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Olivenolie 130% dyrere + sundhedsadvarsel

Prisen på Málagas olivenolie er steget 130 % siden invasionen af Ukraine, og priserne fortsætter med at stige på grund af tørken. Alene mellem juli 2022 og juli 2023 steg olivenoliepriserne med 100 % ifølge landbrugsministeriet. Producenterne påpeger, at olivenproduktionen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe efterspørgsel på slankeprodukter

Borgerne på Costa del Sol køber slankeprodukter som aldrig før. I løbet af hele året har Málaga-provinsens apoteker meldt om en hidtil uset stor efterspørgsel på alle typer slankemidler. Nummer ét på borgernes ønskeliste er produktet Ozempic fra den danske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.