Det danske magasin i Spanien

Sommervejr på Solkysten

Mens kolde luftmasser, vind og endda sne plager resten af ​​landet, vender sommervejret tilbage til Costa del Sol. Den kaldes Veranillo de San Miguel (San Miguels lille sommer), hvilket er når man får en periode med pludselige sommertemperaturer sidst på… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Juntaen annoncerer et nyt sundhedscenter med en akutafdeling i Mijas

Repræsentanten for Junta de Andalucía, Patricia Navarro, har besøgt lægehusene i Mijas, efter at Juntaen og Mijas byråd med den nye borgmester Ana Carmen Mata tidligere har annonceret planer om et innovativt sundhedscenter i kommunen. Navarro understreger, at Mijas er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny aftale reducerer vandforbrug 20 procent

Sjældent er Solkystens kommuner blevet enige så hurtigt. På blot 24 timer har kommunerne vest for Málaga kollektivt besluttet at reducere kommunernes vandforbrug med yderligere 20 procent. Det sker via en række tiltag, som både rammer private, erhverv og offentlige… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Briterne ændrer rejsevaner

“Sommeren på Costa del Sol er blevet for varm – og for dyr.” Sådan lyder konklusionen fra sammenslutningen af britiske rejsebureauer (ABTA). “Derfor rejser briterne nu til Sydspanien over foråret og efteråret,” fortæller Mark Tanzer, som er formand for ABTA.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

“Smile-rabat” på bar i Torremolinos

Ganske vist kun en symbolsk gestus, men det har vist sig at være en værdsat detalje. På Tres14 tapas & café-bar får gæsterne en behagelig overraskelse, når de beder om regningen, og barens ejer, Eric Guibet, fortæller, at han ser… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.