Det danske magasin i Spanien

Take That kommer til Starlite

Tidligere i år udgav det britiske boyband Take That deres nye album ‘This Life’, og nu har gruppen netop annonceret deres nye turné for 2024, hvor fire af koncerterne spilles i Spanien. Boybandet, som i øjeblikket består af Gary Barlow,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Juanma Moreno: ”Vi kan klare os uden regn i et år”

Regnen kommer fra på torsdag og ugen ud – men omfanget bliver beskedent. Præsidenten for Junta de Andalucía tager dog situationen med sindsro. ”Med de nuværende restriktioner og ressourcer kan vi klare os i op til et år. Det gælder… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Grundig inspektion af Solkystens diskoteker

I de kommende uger vil der blive iværksat omfattende inspektioner af Costa del Sols diskoteker og spillesteder. Det er sidste måneds tragiske brand på to diskoteker i Murcia, som kostede 13 borgere livet, der har fået kommunerne og lokalpolitiet til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Axarquía genoptager ansøgningen om togalternativ til A7

Kommunerne i Axarquía genoptager anmodningen om en jernbaneforbindelse mellem provinshovedstaden og Nerja som et alternativ til den overtrafikerede A-7-motorvej. Borgmestrene i området har fremlagt et fælles krav om en foranstaltning til at stoppe kollapsene i trafikken fra Rincón de la… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

United beholder direkte fly Málaga-New York i 2024

United Airlines tror på Málaga som rejsedestination. Det amerikanske flyselskab ønsker at fastholde flyvningerne mellem New York og Málaga i højsæsonen 2024, viser oplysninger fra branchen til dagspressen Diario SUR. Flyruten påbegyndes i slutningen af ​​maj og fortsætter indtil slutningen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.