Det danske magasin i Spanien

Få “grønne” køretøjer

3 % af køretøjerne i Málaga-provinsens større byer er “grønne”. Det vil sige at kun tre ud af hundrede biler registreret i de ni største kommuner i Málaga-provinsen er kvalificeret som CERO eller ECO. Det betyder miljøvenlige køretøjer, der er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Efterlader nyfødt baby på åben gade

En Málaga-borger må i weekenden have fået sit livs chok. Under sin vanlige morgen-vandretur finder borgeren lørdag morgen kl. 8.30 pludselig en helt nyfødt baby på åben gade i bydelen Cruz de Humilladero. Málaga-borgeren tager det kolde pigebarn til sig,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Low Cost tankstationerne stormer frem

For blot tre år siden, var der næsten ingen. I dag findes der 70 Low Cost tankstationer jævnt fordelt over hele Málaga-provinsen – og endnu flere er på vej. Med dagens høje benzinpriser tager Solkystens bilister med kyshånd imod de… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Endnu en rekordmåned i Málaga Lufthavn

Málaga Lufthavn har rapporteret endnu en rekordmåned for både antallet af passagerer og antallet af flyvinger ind og ud af lufthavnen for september, som dermed er den ottende måned i træk med rekord i år. Lufthavnsoperatøren Aena har oplyst, at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málagas syv vidundere

Dagbladet SUR, med hovedsæde i provinshovedstaden Málaga, har i de seneste måneder præsenteret 50 forskellige naturoplevelser og monumenter, som er en del af provinsens spektakulære arv, for sine læsere. Nu har læserne kunnet stemme på deres tre favoritter, hvilket resulterer… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.