Det danske magasin i Spanien

Andalusien repræsenteret på Gay rejsemesse

Messen har eksisteret i 40 år og er blevet verdens største rejsemesse for homoseksuelle. Messen samler 600 fagfolk fra 40 forskellige lande. For første gang er Andalusien repræsenteret som en selvstændig region. ”Gay-segmentet bliver mere og mere interessant for os.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nye problemer med toget mellem Málaga & Fuengirola

Først på året var der mangel på togførere. Nu er det tekniske problemer, der fører til talrige aflysninger af togafgange mellem Málaga og Fuengirola. Togene kører hvert tyvende minut. Aflyses en afgang, skal passagererne selvsagt vente tyve minutter på næste… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

To Solkyst-hoteller vinder World Travel Awards

World Travel Awards (WTA) betragtes som Oscar uddelingen for turistindustrien, og to hoteller på Costa del Sol er blevet udvalgt blandt de 100 bedste i verden i den prestigefyldte konkurrence, hvor fem andre hoteller i Málaga-provinsen også var nomineret. Finca… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Leje af solseng i Marbella op til 1100 euro – pr. dag!

Det er dyrt at have skygge på stranden, især på de fashionable strande i Marbella. Det opdagede tv-kanalen Antena 3′-programmet El Precio Justo (den rigtige pris), da de sammenlignede prisen for leje af parasoller og liggestole på tre udvalgte spanske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bøder til hundeejere

Mere end 400 hundeejere er blevet idømt bøder for ikke at samle afføring op eller vaske tis væk, efter at deres hunde havde lavet afføring eller tisset på gader og pladser i Mijas. Hundeejerne er blevet taget på fersk gerning… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.