Det danske magasin i Spanien

Stigende byggekontrol på Solkysten

Junta de Andalucías afdeling for byggeri og egnsudvikling har skruet bissen på. Det gælder i allerhøjeste grad også på Costa del Sol. Siden LISTA-loven blev vedtaget i 2019 har de andalusiske myndigheder intensiveret sine byggeinspektioner. Således blev der i 2018… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny software vil lokalisere boliger med asbest

En ny software designet i Málaga vil kunne lokalisere boliger og andre konstruktioner, der indeholder asbest. Softwaren vil kunne udarbejde en referenceliste over ejendomme og et kort over den mulige koncentration af asbest i eksempelvis en kommune. Værktøjet, der blev… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga forventer besøg af 200.000 krydstogtspassagerer

Málaga forventer op til 200.000 besøgende krydstogtspassagerer mellem nu og november. Provinshovedstadens havn, som åbnede højsæsonen for krydstogtsturisme i sidste uge, forventer at 117 skibe i løbet af de næste par måneder vil lægge til kaj. Det er det samme… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fuengirola får to nye gangbroer over A-7

At det er både svært og farligt at færdes til fods mellem det centrale Fuengirola og områder nord for motorvej A-7, er ikke noget nyt. Det drejer sig om den stærkt trafikerede øvre del af Avenida Alcalde Clemente Díaz, som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Masser af nye hoteller på vej

Internationale kapitalfonde og etablerede hotelkæder arbejder intenst på at få fingrene i jordstykker og tilladelser til at opføre nye hoteller – og det lykkes. Ikke færre end 36 hotelprojekter er i dag under opførelse på Solkysten. De mange nye hoteller… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.