Det danske magasin i Spanien

Landsby vil have fat i digitale nomader

Benarrabá hører bestemt ikke til blandt Málaga-provinsens mest overrendte landsbyer. Til gengæld slår flere og flere digitale nomader sig nu ned i den lille landsby en time nord for Estepona. Benarrabá kan nemlig tilbyde internet og lav husleje som ingen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Huslejen spiser 52 procent af lønchecken

Huslejepriserne stiger ufortrødent. I løbet af 2023 er det blevet yderligere 13 procent dyrere at bo til leje på Costa del Sol. ”Det betyder, at en borger nu i gennemsnit bruger 52 procent af sin løn på at betale husleje,”… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vandreserverne når historiske lavpunkter

Sidste uges store advarsler om regn blev desværre til blot et par dråber i det meste af Málaga-provinsen, inklusive provinshovedstaden. Samtidig med at nedbøren udeblev, nåede Conde de Guadalhorce-vandreservoiret sit historiske lavpunkt. Ifølge vandværket Hidrosur registrerede reservoiret fredag den 15.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

3-0 på La Rosaleda

Der er en skøn stemning omkring Málagas fodboldhold. Lørdag aften startede Málaga CF deres tredje sejr i træk i sæsonen og slog Recreativo Granada 3-0 på La Rosaleda. Det var Málaga-spillernes bedste præstation til dato – de spillede godt defensivt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Europas længste catwalk under Málaga Fashion Week

Det er 12. gang, at Málaga Fashion Week (MFW) bliver fejret i provinshovedstaden. Arrangementet har fået opmærksomhed på grund af dens 350 meter lange Pasarela ned af Calle Larios, og dette regnes faktisk for Europas længste catwalk. Modeugen, der blev… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.