Det danske magasin i Spanien

Salón Varietés åbner nu for en ny sæson

Til september åbner kystens populære engelske teater for en ny sæson. Det handler selvfølgelig om Salón Varietés i Fuengirola, som i september byder på flere livekoncerter. Den nye sæson starter fredag den 8. september med Malissa Carver, der med koncerten,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rekordmange nye virksomheder i Málaga-provinsen

I første halvdel af 2023 har Málaga-provinsen registreret det højeste antal nyoprettede virksomheder i de sidste 17 år. Fra januar til 31. juni registrerede provinsen 4.536 nye virksomheder, eller det der svarer til 650 om måneden. Ifølge Andalusiens Institut for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Disney leder efter statister

Disney vil filme en ny tv-serie i otte dele på Costa del Sol. Serien, der er baseret på Jilly Coopers bestsellerroman Rivals, handler om tv-verdenen i 1980’erne. Det Málaga-baserede tv-selskab Fresco Films står bag serien på vegne af Disney, og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rekordstor kokainfangst

Der er gennem tiderne blevet beslaglagt store mængder narkotika i havnen i Algeciras. Men aldrig før har politiet i én operation beslaglagt næsten ni et halvt tons kokain. Helt præcist fik myndighederne fat i 9.436 kg. kokain over weekenden, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bytte-bolig koncept vinder frem på Solkysten

Du kan købe og du kan leje en feriebolig. Men nu kan du også bytte dig til en feriebolig. Den sidste mulighed vinder frem på Solkysten. I årets løb har et par hundrede boligejere tilmeldt sig det forholdsvis nye HomeExchange… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.