Det danske magasin i Spanien

Derfor er brændstofpriserne steget

I løbet af august steg brændstofpriserne i Spanien i gennemsnit med mellem 12 og 15 euro for en almindelig tank brændstof. Prisstigningerne er til dels påvirket af, at Rusland og Saudi-Arabien i fællesskab har besluttet at reducere olieproduktionen med halvanden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Endnu en strand tilbyder gratis WiFi

Gratis WiFi på strandene langs Costa del Sol er nu sat på dagsordenen i flere kommuner på Costa del Sol. Sidste sommer installerede Marbella kommune gratis WiFi og mobile ladestationer på strandene ved La Fontanilla i Marbella og La Salida… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

22,5 % af alle spanske boliger over 1 million ligger nu i Málaga

Spanien har mere end 40.000 boliger til en pris på over 1 million euro, hvoraf 22,5 % af disse er beliggende i Málaga-provinsen. Málaga ligger lige efter De Baleariske Øer, som har 23,8 % af landets boliger i denne prisklasse,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny gågade i Estepona

Den ambitiøse plan for byudviklingen i Estepona fortsætter. Kommunen omlægger nu den centrale gade Avenida de San Lorenzo til gågade, som er endnu et skridt i planen om at få bilerne ud af den gamle bydel og få åbnet byen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe efterspørgsel efter Covid-19 tests

I slutningen af juli steg salget af Covid-19 tests pludselig til det dobbelte i Spanien – også på Solkysten. Der var atter både masser af Corona- og influenzavirus i luften og hundredtusindvis af borgere søgte til landets lægehuse og apoteker… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.