Det danske magasin i Spanien

Málaga og Sevilla “guldminer” for ferieboligudlejning

Selvom turistlejligheder er kontroversielle og skaber konflikter med den lokale befolkning, bringer de tusindvis af turister til provinshovedstæderne Málaga og Sevilla. De to andalusiske byer er nu blandt de ti byer i landet, der tjener mest på deres feriehusudlejning, viser… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

90 % af Málagaprovinsens nye indbyggere er nu udlændinge

Ifølge de seneste tal offentliggjort af det spanske centrale statistiske agentur (INE) var Málaga den provins i Andalusien der sidste år havde den største befolkningstilvækst. Fra juli 2022 til juli 2023 steg provinsens befolkning med 1,5 % fra 1,73 millioner… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny, obligatorisk forsikring til hunde

Fra september skal hundeejere i Spanien tegne en obligatorisk ansvarsforsikring for deres hund. Fra den 29. september træder landets nye dyrevelfærdslov i kraft, en lov der skal fremme beskyttelse af og forhindre efterladte af dyr. Loven indeholder en vigtig betingelse… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Heftig aktivitet i de spanske lufthavne

Det er bestemt ikke kun Málaga lufthavn, der kører i højeste gear denne sommer. I samtlige spanske lufthavne er der netop nu en uhørt høj aktivitet. Lufthavnsoperatøren AENA oplyser, at der i talrige lufthavne i juli måned, er blevet sat… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mand truer med at sprænge lejlighed i luften

Nationalpolitiet og brandvæsenet var mandag aften ude i en stærk atypisk fælles operation, da en 29-årig mand pludselig gik amok i sin ferielejlighed ved strandpromenaden i Benalmádena. Manden begyndte sidst på aftenen fra sin altan, at smide ting efter folk… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.