Det danske magasin i Spanien

Stigende kriminalitet i Andalusien

Den samlede kriminalitetsrate i Andalusien har set en stigning på 10 procent i første kvartal af 2023, sammenlignet med sidste år. I antal er der 97.595 forbrydelser sammenlignet med 88.284 forbrydelser i samme periode i 2022, ifølge data fra Indenrigsministeriet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Benzinpriserne på himmelflugt

De seneste uger er benzinpriserne steget drastisk – særligt på Solkysten. Literprisen på Oktan 95 nærmer sig 1,80 euro på Costa del Sols tankstationer. Det er en prisstigning på hele 19 procent i forhold til januar, hvor benzinpriserne var lavest.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Boligsalget faldet, men priserne stiger

Juni var en halvskidt måned for boligmarkedet på Costa del Sol. Fordelt over hele provinsen blev der i juni registreret 3.046 handler. Det er et fald på 15 procent i forhold til maj og et fald på hele 21 procent… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.