Det danske magasin i Spanien

Bankerne klarer EU’s styrkeprøve

De spanske banker står stærkt – særligt den lokale Unicaja Banco. I en ny styrkeprøve fra EU’s afdeling EBA, som overvåger de europæiske banker, klarer den lokale Málaga-bank sig overraskende godt. De spanske banker er blevet målt på styrke og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Arbejdsmarkedet blomstrer nu for alvor

Der skabes nye arbejdspladser som aldrig før – også på Solkysten. De seneste tal viser en vækst i beskæftigelsen, som vi ikke har set siden slutningen af 00’erne – lige før finanskrisen brød ud. På landsbasis er 21 millioner borgere… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Unik musikoplevelse – gratis

Det handler om et musikprojekt kaldet Música en Cada Rincón (musik på hvert hjørne). Onsdag den 2. august bliver der givet en unik koncert i den lille by Benadalid (Serranía de Ronda). Koncerten er en del af en national turné,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Leder af narkogruppe skal udleveres til Skandinavien

Den spanske højesteret har givet grønt lys for udlevering til Sverige af ringlederen for narkobanden Los Suecos. Amir Faten Mekky, der har dansk statsborgerskab, anses for leder af en narkogruppe, der har terroriseret Costa del Sol og begået kriminalitet i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nu kan du tage din hund med på lavpristoget til Madrid

Det spanske statsjernbaneselskab Renfe og Purina udvider omfanget af Proyecto Mascotas, og fra nu af kan man rejse med kæledyr på deres prisbillige højhastighedstog, Avlo. Projektet vil give alle rejsende mulighed for at medbringe lovlige kæledyr, der vejer højst 10… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.