Det danske magasin i Spanien

Forhøjede gebyrer for flyselskaber vil føre til dyrere rejser

Lufthavnsoperatøren AENA har foreslået en stigning på 4,1 % i den skat, som flyselskaberne betaler, gældende fra 1. marts 2024. Det vil betyde, at flyvninger til og fra Spanien bliver dyrere næste år, da flyselskaberne ikke har anden mulighed end… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Benalmádena vil genåbne Tivoli

Der er nyt håb for den gamle forlystelsespark. Det nye bystyre i Benalmádena går nu aktivt ind i sagen om Tivoli World, der har været lukket de seneste år. Borgmester Juan Antonio Lara besøgte i går forlystelsesparken og mødtes med… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Juntaen betegner tørkesituationen som “alarmerende”

Præsidenten for Junta de Andalucía, rådmanden Antonio Sanz, advarede i denne uge om, at hvis der ikke kommer regn i Andalucía mellem nu og nytår, vil situationen gå fra at være “meget bekymrende” til at blive “alarmerende”. Det gælder ikke… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Torremolinos overrasker alle

For nogen lyder det måske ikke som den mest attraktive destination, men Torremolinos er netop nu den mest besøgte by på Solkysten. I juni registrerede Spansk Statistik (INE) lidt over 583.000 hotelovernatninger i Torremolinos, hvilket svarer til næsten 34 procent… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Populær gastronomifestival med smagsoplevelser fra hele verden

Nu har du muligheden for at prøve spændende mad fra hele verden, når Benalmádena er vært for den gastronomiske festival “Sabores del Mundo sobre ruedas” (Verdens smag på hjul). Som navnet antyder, er det en foodtruck-festival, og de besøgende har… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.