Det danske magasin i Spanien

Her finder du Solkystens smukkeste Chiringuitos

Som DanesaPLUS skrev om for et par uger siden, er der op til flere konkurrencer, der udpeger de chiringuitos på Costa del Sol, der serverer de bedste sardinspyd. Men hvad med Solkystens smukkeste chiringuito? Det er næsten umuligt at sige,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Dyremishandling: 140 hunde reddet fra ulovlig avl i Mijas

Rigspolitiet har opdaget to lagre og et hjem, der blev brugt til intensiv hvalpeavl i Mijas og Fuengirola kommuner. Politiet kunne befri 140 hunde i forfærdelig tilstand, heriblandt mange tæver, der var udsat for intensiv hvalpeproduktion. Efterforskningen begyndte, da en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Valgkamp for fuld damp

Der er spansk parlamentsvalg den 23. juli – og det går ikke stille for sig. Valgkampen i Spanien varer kun 15 dage. Til gengæld bliver den intensiv. Både i gadebilledet, på de digitale og sociale medier eksponeres vælgerne intensivt. Alle… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkysten rammes af voldsom hedebølge

Meldingen fra det spanske meteorologiske institut er klar; vi går ind i årets varmeste uge. Særligt onsdag og torsdag bliver det slemt. ”Det bliver voldsomt varmt og tilmed støvet, da en kæmpe støvsky fra Sahara er på vej ind over… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.