Det danske magasin i Spanien

Enorm interesse for Málagas basketballhold

Interessen for Málagas fodboldhold er faldende. For byens basketballhold er det lige omvendt. Holdets hovedsponsor – banken Unicaja – lægger navn til holdet, og på under 24 timer fik Unicaja i går solgt de 9.000 sæsonkort, der var udbudt. Det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gode takter på arbejdsmarkedet

Der skabes fortsat nye jobs i Spanien – også på Solkysten. I juni blev der skabt lidt over 4.900 nye jobs i Málaga-provinsen. Dermed er 700.000 borgere nu i arbejde, hvilket er flere end nogensinde. ”48 procent af de nye… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Biografbilletter til 2 euro for personer over 65 år

Tirsdage er nu den store filmdag i Málaga-provinsen for filmfans over 65 år. Fra tirsdag den 11. juli betaler folk over 65 år kun 2 € for at gå i biografen om tirsdagen. Initiativet, fremmet af Kulturministeriet, er et forsøg… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Strand i Marbella kåret som en af Europas mest prisvenlige

Playa Marbella, lige øst for Marbella by, er kendt for atmosfæren og glamouren fra strandklubberne, der ligger der. Stranden er også kendt for sit fine sand, men det er ikke alt. En undersøgelse placerer nemlig Playa Marbella som nummer 28… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.