Det danske magasin i Spanien

Spanien har problemer med sit CO2-udslip

500 videnskabsmænd – herunder en række fremtrædende spaniere – blander sig nu i den spanske valgkamp. I samlet flok sender de nu et nødråb til de spanske politikere om at efterleve EU’s krav på at reducere det spanske CO2 udslip… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Århundredets værste år med skovbrande i Spanien

2023 er indtil videre århundredets værste år hvad angår skovbrande i Spanien. I løbet af årets første fem måneder brændte der lige så meget areal i Spanien som i resten af ​​EU, ifølge skøn fra det videnskabelige satellitsystem Copernicus. I… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málagas Fuente de Piedra er blevet en saltørken

Årets tørke har forvandlet en af ​​Spaniens største saltvandslaguner til en saltørken. Naturreservatet Fuente de Piedra i den nordlige del af Málaga-provinsen modtager normalt tusindvis af flamingoer i løbet af foråret, men i år har fuglene været fraværende, fordi lagunen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Disse dagligvarer stjæles oftest om sommeren i Spanien

Sommeren bringer flere shoppere, hvilket gør det nemmere at stjæle ting fra butikker, og der sker jævnligt tyverier i både store og små butikker. Nu har Checkpoint Systems lavet en undersøgelse af, hvilke produkter der stjæles mest om sommeren, og… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.