Det danske magasin i Spanien

Vær med til at rense strande for skrald på lørdag!

Folk elsker at bruge kvalitetstid på kystens strande, men for at holde strandene pæne og rene, og dermed også forhindre, at affald ender i havet, er det nødvendigt at samle det affald der findes på strandene. På Costa del Sol… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Costa del Sol – fastlandets mest populære kystdestination

Costa del Sol bliver stadig mere populær og er nu Spaniens tredje mest besøgte kystregion. Kun Mallorca og Tenerife er foran Costa del Sol, når det kommer til antallet af overnatninger ifølge den månedlige rapport fra Turistrådet baseret på tal… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Varmeste efterår i 80 år

Oktober har stået på sol, høje temperaturer og kun ganske få dråber regn i Málaga-provinsen. Og intet tyder på, at det bliver meget anderledes i denne måned.”Med en gennemsnitlig dagstemperatur på 21,7 grader har vi registreret den varmeste oktober måned… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spanierne sover dårligere end nogensinde

Siesta eller ej. Nye data viser, at flere spaniere end nogensinde har problemer med at sove ordentligt. Problemet er nu blevet så omfattende at regeringen, via sundhedsministeriet, vil øremærke en del af sundhedsvæsenets budget til at bearbejde befolkningens problem med… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Dårlige spanske menuoversættelser

En engelske (Læs: Spanglish) oversættelse af en spansk restaurantmenu er gået viralt, hvilket har ført til virtuelle latterhyl online. Som de fleste ved, er engelsk en nødvendighed for at overleve i erhvervslivet – i hvert fald hvis man driver en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

November med fyldte strande

Costa del Sol startede november og allehelgensdag med fuldt bookede strandrestauranter og folk i vandet, mens sommervejret bare bliver ved og ved. På helligdagen, tirsdag den 1. November, fyldte både turister og lokale strandene langs solkysten, da det var varmt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.