Det danske magasin i Spanien

Ny Covid- og influenzatest

Et helt nyt testapparat er netop kommet på hylderne på landets apoteker. Det er en test, som på én og samme tid tester brugerne for både Covid-19 smitte og influenza. Testen er delvist statsfinansieret og koster derfor 2,94 euro. Testen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga C.F. præsident fængslet for ulovlig tobakshandel

I over 20 år har han kæmpet for sin uskyld. Nu har han 24 timer til at møde op i fængslet, for at indlede afsoningen af en dom på to år. Der er ingen anden udvej for den forhenværende præsident for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga honning får oprindelsesbetegnelse

Biavlere i Málaga er stolte af deres produkter, ikke mindst deres honning, og de er opsatte på, at den skal være af høj kvalitet. Derfor fremlagde Málaga biavlerforening i februar en ansøgning om registrering for, at honningen beskyttes med oprindelsesbetegnelsen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fængslet for planlagt droneangreb under Barcelona/Real Madrid-kamp

Fodboldkampe mellem Spaniens to favorithold, Barcelona og Real Madrid, er blandt de mest sete kampe i verden. Og det gør dem til et mål for mulige terrorangreb. Mohammed Yassi Amrani, en tidligere bartender, blev i 2020 medlem af en radikal… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

IKEA organiserer træplantning efter branden i Sierra Bermeja

Sidste weekend blev den første af tre plantedage for stamtræer arrangeret i Sierra Bermeja – et projekt, der har til formål at genoprette en lille del af det skovområde, der blev ødelagt i den enorme skovbrand i september 2021. Den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.