Det danske magasin i Spanien

Covid-19-smitten når nye rekorder i Andalusien

Det er ingen nyhed, at covid-19-smitten stiger med rekordfart. Det ses også i Andalusien, som fredag (31. december 2021) registrerede rekordhøje smitteniveauer. Derimod er antallet af hospitalsindlæggelser er stadig lave. Smitteprocenten i regionen nåede fredag op på ikke mindre end… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Pandemien fører til træningseksplosion

Forlængelsen af pandemien og måneder med strenge restriktioner har ført til en stor øgning af sportsaktiviteter. Det viser den årlige undersøgelse af Strava, som har kortlagt sportsaktiviteterne for 95 millioner mennesker og 1,8 milliarder sportsaktiviteter på verdensplan. På verdensplan har… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spansk regering giver grønt lys til arbejdsreform

Den spanske regering har efter ni måneders forhandlinger accepteret en arbejdsmarkedsreform mellem landets regering, fagforeninger og erhvervslivet. Reformen er hovedsageligt rettet mod det høje antal midlertidige ansættelseskontrakter på det spanske arbejdsmarked, især inden for byggeri og sæsonarbejde i landbruget, men… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Høj inflation truer ny vækst i Spanien

Priserne stiger fortsat, og 2021 gik på hæld med en inflation på 6,7 procent. Det er den højeste inflation i Spanien i 30 år. Det er primært de stærkt stigende priser på elektricitet, diesel og transport, der får årets inflation… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.